Followers

Saturday, May 17, 2014

IT'S MAY 2014

Assalamualaikum....... Amin ya rabbal alamin... its been 5 months I'm not visiting my honeybunch blog.. I miss it so much much much... lama tak berleter panjang lebar kat sini.. to all followers, so sorry that I leave my page like this... I'm just stuck in here.. I mean where I am now....

Where am I now?? urmmm... not such a lovely place... said it lovely (untuk menghibur hati yang lara)... just for my future.. For your information, I'm stuck in INTAN WILAYAH TENGAH (INTENGAH) at Jalan Elmu.. No no no.. I'm not stuck in here.. but... this is a place where I further a courses in order to be a PTD officer. KADET PTD BIL. 1/2014... gerrr... sangat berat untuk dipikul... Alhamdulillah.. it's been 2 months I was here.... starting from 16 March 2014... and masih panjang lagi masa aku disini.. untuk hadapi ujian2 yang bakal mendatang.. dan surprise yang bakal berlaku... hurm..

So, actually aku masih belum dapat idea apa yang aku perlu tulis malam nie... jadi, do anyone want to know about what happened for me in this 2 months??? kalau nak tahu, boleh komen.. so that I will wrote about it.. wah, da macam kuiz pulak kan... anyway, i'll try my best time by time, untuk aktif semula berblogging...

Thanks kepada yang masih sudi menjenguk blog ini... I try to make you all kmore enjoy reading my post.. XOXO.


A Note: Life is like camera... focus on what is important.. Capture the good times.. Develop from the negatives... And if things don't work out.. TAKE ANOTHER SHOT!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)