Followers

Thursday, September 26, 2013

My BOGI Friends

What is BOGI?? Apa ek?? Kawan BOGI???
Pekebenda la tu... ada ker kawan BOGI??
Hahha.. BOGI is BOGI... and i have BOGI friends..
Just let us know what BOGI is..
Lalalala... BOGI... BOGI... BOGI...
Please said it with lift your right palm three times... he
 
Sorry sorry.. Korang jangan tertipu..
Mana ada istilah BOGI friends...
Tapi... actually aku sorang ja ada kawan2 BOGI...
Jangan jeles u ollss..
 
Kalu korang nak kawan BOGI, korang carilah meaning for BOGI friends dulu..
kakakkakaka....
Mesti korang sakit ati kan...
Mesti korang cakap apa la budak comot nie dok merepek kan..
Merepek merepek makan kerepek la.. hiii
 
Apapun, let me introduce my BOGI friends dulu..
They are Liliy, Mima and Syaza..
Sengal jek kan...
Sekali sekala xpe kan nak sengal2.. Jangan sengal2 badan sudah.. payah camtu..
Ok la. Sampai sini saja nak merepek..
 
By the way.. Jangan lupa sebut BOGI tiga kali sambil angkat tangan kanan lepas korang abes baca entry nie..hiks.
And please treasure all of your friends till the end :)
 
To My BOGI Friends...


Even though we just know each other
I felt like we have known for a very long time
We had same thought
And i feel that is the way we try to learn each other
And one thing i know is...
Korean (Drama, Movie, Song, whatever about Korea) make us one..
(Tacink plak aku nieh.. Sorry kalu grammar salah)

A Note : LOVE makes our friendship a little DEARER, JOY makes our hearts a little LIGHTER, FAITH makes our paths a little CLEARER, HOPE make our live a little BRIGHTER and PEACE bring us all a little NEARER.

2 comments:

sarah said...

comey2 kawan dia aihh

SI GADIS AYU ADRIANA said...

Subhanallah.. terima kasih sarah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)