Followers

Thursday, September 12, 2013

HARAPAN


Harapan hatiku ingin hidup bahagia.. tetapi mengapa sering saja hati ini diluka..
Cewah lagu bukan main.. Kena ker ngan topik aku hari ini??
Entah kena or entah harapan tinggal harapan saja...
 
Quite a while aku tak menghupdate blog aku nie..
Macam idea makin hari makin menjauhkan diri dari aku..
Tetiba lak rasa rajin nak menaip hari nie..
Konon nak test jari nie laju mana aku bole menaip topik2 hangat kat blog aku nie.. kahkah..
Cik Ayu oiiii.. Jangan bermimpi disiang hari..
Kena ker?? aku rasa boleh jek nak bermimpi di siang hari.
Sebab kadang2 aku tido waktu petang ada jugak aku bermimpi Prince Charming aku...
Hakshakshaks..
Bajet SLEEPING BEAUTY ker Cik Ayu oiiiiii????
Ayu apa ko dok merepek nie...
 
Actually aku pon tak tahu nak menghupdate apa..
Tapi hati aku..
Hati aku rasa berat....
Berat nak luahkan...
Luahkan apa yang terbuku..
Buku Ramlee Awang Murshid..
MOTIF???????? Ingat super spontan ker main sambung2 ayat??
Tapi super spontan musim baru kelakar kot..
Aku sokong team biru.. Team Johan.. Siot ja sorang2.. Dengan Jep lagi + Shahrul Ajak...
Pecah perot... Hahahaha
 
Apa2 je la Ayu..
Apapon aku nak cakap...
Jangan sia2kan harapan orang lain untuk menunaikan atau mendapatkan harapan sendiri..
Sesungguhnya aku belajar untuk bersangka baik / HUSNUZON pada orang lain..
kerana banyak manfaatnya bila kita bersangka baik..
Dan sesungguhnya apa yang kita fikirkan, itulah yang akan berlaku.
Jadi mari beramai2 kita bersangka baik / HUSNUZON..
Maka dengan itu, dengan izin Allah, In shaa Allah, baiklah semuanya.
 
Ok TAMAT sudah untuk hari ini..
HARAPAN aku adalah aku akan terus menaip blog untuk tatapan semua..Hiks
Anyway, enjoy ur day..
Maaf banyak2 sebab merapu sebab hari nie hati quite macam nak kena taruk ubat :)
 
A Note : The natural flights of human mind are not from pleasure to pleasure, but from hope to hope. - Samuel Johnson.

2 comments:

Suspek Utama said...

eh..super spontan season 2 mana ada sharol pn..Ajak ada la

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hahha.. malunya.. silap.. jap nk betolkan..hiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)