Followers

Monday, September 23, 2013

Back to the old TIME

Back to the old time?? Masa lalu? Masa bila?? Rasa macam diri nie muda sebaliknya diri ini dahtua.. hai la.. huwa huwa.. Masa itu kembali lagi.. Masa aku addicted to Jpop.. Jdrama.. But now, not anymore Jdrama.. But i'm going to addict with Kdrama.. Ahh giler2... Bertukar2 cerita korea yang aku tengok.. Dari satu drama ke drama lain... Hahha.. Stok cerita banyak betol...
 
Sapa lagi minat Korea??? maksud aku cerita Korea.. Sekarang nie aku tengah layan cerita yang masih lagi ditayangkan di Korea.. The Master's Sun.. Hencemnya So Ji Sub.. Joo Joong Won one.. Joo Joong two.. Joo Jonng three.. Joo Joong comel.. hhahah.. Tak sabar tunggu episod 14.. sabar2.. mintak2 this week release.. ngee..

 
Banyak lagi cerita Korea yang baru best2.. Antaranya:
 
I Hear Your Voice

Good Doctor
 
Banyak lagilah cerita yang aku layan.. Pada sapa yang minat cerita Korea cam aku mesti korang faham keaddictan aku nie.. hahhha.. Back to the old time of mine.. And i'm happy with it... Apapon, cerita2 nie buat aku release tension. Dan banyak jugak pengajaran cari cerita2 cam ni... Ok tue  jek.. Sembang lagi nanti :)
 
A Nota: Nothing is too small to know.. And nothing is too big to attempt - Willian Van Home

3 comments:

Suspek Utama said...

soo ji sub..huh..tringat zaman2 dulu.. memandangka ayu tgh tangkap cintan dengan jisup la ni, meh ai nk suggest 1 drama lakonan ji sup..tp crita ni dh lama gak, around 4,5 thn lps. Mmg best..confirm meleleh ayaq mata..tajuk drama tu 'Sorry, I Love You'..try tgk k..nt gtau best ke x..hehe

Suspek Utama said...

eh..nak ajak p jalan TAR ea? Bila? jom..apa2 roger k.

SI GADIS AYU ADRIANA said...

muahahaha.. ala msti sedey cta tu kan.. cta master sun nie ji sub mcm cool.. ego lebey..suka3..hii.. t ayu try cr cta tue.. ha nk p jln tar.. cari kain.. kna bawak la designer saya..hiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)