Followers

Thursday, September 13, 2012

BERDEBU

Siapa suka pada habuk? siapa suka pada benda yang berdebu? Aku pon x suka.. Nanti ada yang dapat selesema sebab tak tahan pada habuk. Mula la berair hidung nie. Nak pulak bersin banyak kali sebab habuk dok serbu hidung yang comel nie, ye tak?? Tapi nampaknya aku telah mencipta debu pada blog aku sendiri.. Sarang labah2 pon da banyak sampai tak nampak apa da. He.

Lamanya lahai tak berkongsi cerita dengan kawan2 sume a.k.a followers saya. Tak tahu kenapa aku tak menulis log. Mungkin persekitaran aku sekarang tak membenarkan aku untuk menulis. Mungkin? tak jugak aku kekurangan idea. Bila nak menaip jerk, idea lari dari aku. Hehhe. Sebab tue yang paling aku rasa kuat bagi sebab2 aku tak menulis blog. Hahhaa.

Kalau dikira, ada la dalam sebulan lebey. Last aku menulis ritu dalam bulan Julai. Ish terok. Sebab tue kot follower aku tak bertambah. Hee. Asyik 314 jek. Hahhaa.. APTB kan. Hii.. So, arini aku kena promosi blog aku la kan. Aku nak kena kerap menulis balik blog macam dulu2. Tue laju jerk follower meningkat. Ni tak. Tak bertambah pon aku tengok. Sebab dieorang tak berminat ke? hmm. No komen.

Apapon aku harap lepas nie aku akan ada lebey masa untuk menaip dalam blog nie. Dan aku harap kawan2 di luar sana termasuk follower2 yang ada akan support aku :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)