Followers

Friday, July 27, 2012

Update post lama : Floria ke Flora

Semua tahu kan di Putrajaya ari tu ada Festival Floria 2012.. Hari flora or hari bunga.. Ye ke?? hahhaaa. Apa-apa je lah kan. Janji ada ala flora tue. Nak dijadikan cita, MyMama come here to visit thefestival. Seronok? Memang aku seronok. Bukan sebab dapat pi festival tue, tapi seronok sebab dapat jumpa mama. He. MyAbah tak dapat datang. Alasannya : Abah nak jaga umah. Hehehe. Biasa lah orang tua. Sayang nak tinggal umah die. Ngee. Abah abah.. (Rindunya kat abah)..hu.

So, last Saturday, 7 July 2012, aku and MySis bawak MyMama g floria tue. Aku, mama, sis, abang ipar and anak sedara.. Aku tengok muka semua orang, ceria jek. Tambah2 anak sedara aku. Suka la die sebab dapat jalan. Orang baru dapat kaki. He. Die paling happy. Hihihiii. aku tak nak cita banyak, jom layan our pic ;)



Muka budak ceria .. geram!!!
Sukernye Maira :)
My Lovely
Gelak jerrrr ;p
Manje Cik Ayu
Terbaikk !!
Alamak, tak sempat bunga api keluar.. hee

WhatSiGadis : Having fun wif my mom and family.. Hilang rindu kat mama.. And dak tecik Maira... Geram!! :) 

1 comment:

Aishah Jahirah said...

suasana waktu malam lawa juga...saya pegi siang ari.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)