Followers

Friday, February 24, 2012

Membawa diri - Part 1

Macam aku janjikan dalam post sebelum nie : Membawa diri, aku nak bagitaw korang semua kemana aku membawa diri. Nak kata jauh, boleh tahan la jauhnye. Tapi tak ada la sampai ke Melbourne or Perth. Dekat je, disini. Disini tue kat sini ha. Kat bawah nie, meyh kita belek sat kemana aku bawak diri. Jom. Korang scroll ke bawah okeh.

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Ada tak nampak????? 
Tak ada?? scroll lagi yek ..
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Jumpa tak aku kat mana???
Korang nie cer tengok betol2...
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Okey2.. Jangan marah..
Scroll sikit lagi.. Boleh jumpa jap g.hee
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Surprise2.. Hee...
l
l
=
V
Tadaaaa....

l
l
l
It's me !!

l
l
l
A new of SiGadisComot !!

l
l
l
Always be me...
I'm not going anywhere..
But i'm going to wearing hijab..
That's all...
Nothing to worry...
Me is me now..
=)


WhatSiGadisSaid : Hanya berkongsi dan bukan untuk meriak diri. Bersyukur kehadrat Ilahi keran dibuka pintu hati ini. Dan semoga hijrah ini berkekalan sehingga ke hujungnya. Amin :)

4 comments:

SumBody Me.. said...

InsyaALLAH..Aminn..

Little DaMiA.. said...

pergh.. Alhamdulillah si gadis comot telah berhijrah...smakin bertambah cantik n lbh matang bila berhijab..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

keet : amin... insyaAllah..moga berkekalan..:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak liza : alhamdulillah.. dgn izin Allah akk. He, tq.. tp still comot la akk..ngee..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)