Followers

Friday, January 27, 2012

Sila REWARD diri ANDA !

Kata seorang BOSS, sebulan kita penat bekerja, hujung bulan dapat gaji, SILA REWARD DIRI ANDA sendiri. Tujuan reward pon adalah untuk meningkatkan semangat diri untuk buat keja yang mendatang pada bulan seterusnya. He. Tak kesah la reward tue dalam bentuk barangan, makanan atau apa2 yang boleh puaskan hati korang. Kalau nak tahu, korang cuba la try. Last month aku cuba rewardkan diri aku sendiri. Tadaaaaa, ini die adiah untuk diri sendiri. Aku beli jam tangan CHOPARD and percuma one purse of HERMES, Paris. Yahoo! Terima kaseh diri sendiri ;D


CHOPARD watch

HERMES purse

WhatSiGadisSaid : Hadiah pertama dengan gaji pertama :)

4 comments:

Little DaMiA.. said...

wah.. untnglah dh rewarard diri sendiri.. tak nk tolong rewardkan utk akk sklai ke? kan kita kna byk berkongsi harta benda..hahahaha..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hehhhe.. opss..
haha..suka2..tantek..
JK bc kang beleter la die,hee
sokmo shop jam..ngee
bole2..apa slhnya kgsi..he
tp ayu blnja akk byr,hee :P

capt. keon alhan said...

chanteknye jam tu...jeles2...hahah

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hehee..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)