Followers

Thursday, January 26, 2012

Maira 1 year !

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Nur Ummaira Syamimi
Allah selamatkan kamu..


Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Maira
Happy birthday to you..

Alhamdulillah... Dah besar budak kecik nie. Dari rambot sikit sampai rambot panjang. Kalah rambot Cik Ayu. Hee. Akal pon bukan main die. Apa Cik Ayu buat, Maira pon nak buat jugak. Cik Ayu takotkan Maira, Maira takotkan Cik Ayu balek, siap suara ngan tangan sekali ala2 hantu. He, geram jek. Merangkak pulak bukan main laju, dah macam lipas kudung Cik Ayu tengok. Penat Cik Ayu nak kejar Maira taw. Pantang orang siap lawa2, nak berdukung jek die. Takot kena tinggal la tue, hee. Pastu sengih2, dah macam kerang bushuk da. Tapi sengihan Maira tue la buat Cik Ayu rindu selalu kat Maira. Rindu rindu. Apapon, Cik Ayu doakan Maira membesar dengan sihat. Cepat berjalan yek, sebab Cik Ayu nak belikan skirt, bole Maira jalan tonggek2 sikit, hee. Semoga manja Cik Ayu nie dipanjangkan umor dan dimurahkan rezeki selalu yer sayang. Sayang Maira banyak2. Muahhh. Jom kita layan kerenah baby Maira :

Cup Cake for her : by her Mama
Ferrari from Papa & Mama ;D

Motor by PakLong & MakLong .. Teruja, he
Teruja tengok cake warna warni ;p
ComotMomot da..
Geram jek gg tue, ngee

WhatSiGadisSaid : I have a lot of fun with her. Hilang masalah bila tengok kerenah budak2. Alahai.... :D

4 comments:

Little DaMiA.. said...

HAPPY BIRTHDAY UMAIRA... so cute, pandai sgt action dpn kamera..geram tol tgk..hehe.. nti soh mama cpt2 bg umaira adik tau.. n soh cik ayu kawin cpt2.. nti melepas..waaaaahahahahaha...

Elis Escada said...

bb maira yang cumel mcm anti elis :) cik ayu jgn jeles..hahaha

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hehe.. gram jgk..ngee
mama maira kna tgu maira 2 thn br bole mtk adeq..kuikui
adoii..
itu auntie liza kena pesan dgn uncle JK suh masok minang la..
hahahahaha

SI GADIS AYU ADRIANA said...

elis, maira kata Cik Ayu comot..
autie lis memg comey pon,artis kn..hee
tu abg john jenin xnk lpas tue,hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)