Followers

Friday, January 13, 2012

2012 Hair

Selamat pagi Budak Comot !! Bangon jek pagi, satu perasaan baru muncul. Nak tahu kenapa? sebab rambut dah baru. Semangat pon kena baru..ececeh.. Bajet jek kan aku nie. Apa pon tak bole. Hahaha. Niat di hati da bersarang lama untuk oter rambut yang agak da panjang dan tak terurus. So, bila housemate aku pon nak potong, apa lagi. Geng dah ada kan. Laju je la. Lagipon, saloon area umah. Kentot pon boleh dengar orang kata. Hee.

Jadi langkah seterusnya diambil dengan memilih style rambut yang nak dipotong. Sambil2 tue berangan lah muka jadi camna bila dah potong. Hahaha. Kelakar toi. Tak boleh tahannye, nak gayakan rambut ala Melody dalam cerita Indon kat AstroRia "CINTA MELODY". Hahaha. Bajet muka serupa la kan. He. Tapi berangan itu perlu. Orang cakap, bila kita berangan, otak kita makin cerdas. Yeke? Bole percaya ke? Tak kesah lah kan. Tapi aku memang suka berangan. Ngee. Macam indah je rasa. Sebab kalu berangan tue, memang suma dapat lah. Dalam realiti belom tentu dapat. Hiks.



Melody 

Berangan nak jadi ala Melody. Tapi bila dah potong, sebaliknya.. Hajat tak kesampaian. Melody tak jadi, tapi da jadi Yoo Hee dalam cerita Korea "WITCH YOO HEE".




Yoo Hee

Mesti korang rasa aku perasan kan? Hahaa. Atoyai. Ini hanya gambaran aku jek lepas potong rambut. Ini rambutnye bagi tahun 2012. Dipersembahkan... Jeng jeng jeng... Wee..

New Me ^-^

WhatSiGadisSaid : Perasan sekejap yek kawan2. H33 :D

8 comments:

My Little Diary said...

comel....
:D

e-lyana said...

tq follow lyana, lyana follow kamu dear :)

eh2, kita samalah, tapi, rambut lyana panjang sikit :D

hehehehe

Little DaMiA.. said...

erm jealousnya ayu dh ada rambut baru.. nk potong n cantik cm ayu gak..huahaha...

merpatisejoli45 said...

cute! saya dh folow awk. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye n jgn lpe klik iklan taw.hehe. :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

little diary : tq.. blushing >_<

SI GADIS AYU ADRIANA said...

lyana : he, yup..:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

little damia : hee.. jpm potg jom.. ayu bwk g saloon tmpt ayu cut.. cun :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

merpati : da folo kamo balek dear.. tq.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)