Followers

Tuesday, November 22, 2011

Selected movie this month

SHARK NIGHT



Synopsis :

“A sexy summer weekend turns into a blood-soaked nightmare for a group of college students trapped on an island surrounded by voracious underwater predators in Shark Night 3D, a terrifying thrill ride from director David Ellis (The Final Destination, Snakes On a Plane), featuring a red-hot young cast including Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on the Left), Dustin Milligan (“90210,” Slither), Chris Carmack (“The O.C.”), Joel David Moore (Avatar), Chris Zylka (The Amazing Spider Man) and Katharine McPhee (The House Bunny).

Arriving by boat at her family’s Louisiana lake island cabin, Sara (Sara Paxton) and her friends quickly strip down to their swimsuits for a weekend of fun in the sun. But when star football player Malik (Sinqua Walls) stumbles from the salt-water lake with his arm torn off, the party mood quickly evaporates. Assuming the injury was caused by a freak wake-boarding accident, the group realizes they have to get Malik to a hospital on the other side of the lake, and fast.

But as they set out in a tiny speedboat, the college friends discover the lake has been stocked with hundreds of massive, flesh-eating sharks! As they face one grisly death after another, Sara and the others struggle desperately to fend off the sharks, get help and stay alive long enough to reach the safety of dry land.”

More synopsis Review.

Last Sunday, i ave a date with MyDear : Mr.Effidayu. Seminggu berpisah kerana masing2 " Saya yang menurut perintah". Mr.Effidayu outstation di Kota Bharu, so melepet la aku ditinggalkan. Hadoii. Lamanyer rasa. Padahal seminggu je pon. Alam bercinta, jaoh cket pon tak leyh. Kawen nanti tak tahu la plak gaya camna. Hee. Hari Sabtu, die sampai di Putrajaya. So, dah lama tak jumpa, Mr.Effidayu set date. Ajak tengok wayang. Dalam fikiran aku, "Ada ke wayang best?? Cam tak dek jek".. tapi dalam fikiran teringat cerita Shark Night. Sampai jek di The Mines, terus menuju ke movie site. Orang memang tak de la kan. Tak yah aku nak beratur panjang2 (dalam hati terdetik, orang tak de sebab cerita best tak de)... hee.

As a review, untuk aku, movie nie boleh la. Sebab banyak kali gak buat aku terkejut bila ikan jerung tue nak makan mangsa2 die. But for fully review, aku bagi 70% and Mr.Effidayu 75%. Nak kata rugi beli tiket wayang, tak de la terasa sangat. So, pada yang berminat and nak tahu lebih lanjut pasal movie nie boleh la pegi tengok.

WhatSiGadisSaid : Menanti kemunculan Ombak Rindu. Minat giler novel die. Dah la ada Aaron Aziz. Hii :)

2 comments:

Elis Escada said...

alaa...mner pic mlm tgk wayang 2?masukkan la kok yu :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hihhi...
malu la lis..ngeh3
tgok t akk hupdate..kuikui

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)