Followers

Wednesday, November 23, 2011

K.A.M.I crazy Home Decoration ala English Style

I LOVE  HOME DECORATION ENGLISH STYLE !!!

Korang suka tak?? Aku suka!! Aku teruja!! Sangat teruja bila sampai satu restaurant nie. Luluh jantong nie sebab sangat2 sweet this restaurant. English style babe. Ahhh, aku suka ! No words anymore coming out from my lips except sweet, nice, beautiful, gorgeous. Macam mana yek English style tue?? Ha nie ciri2 home decoration like English Style.

Bedroom

Living Room

Kitchen

Bathroom

Nak dijadikan cerita, keterujaan aku menjadi2 bila aku pegy makan di satu restaurant nie, English style. Nama restaurant nie, The Garden. Lokasinya kat Alamanda, Putrajaya. Kat tempat lain pon ada tak silap aku. Sangat menarik hati. Actually aku dan teman2 opis aku nie lalu jek kat restaurant nie. Kami nak naek tingkat atas. G karaoke. So, lalu je la sebelah restaurant tue. Kat luar restaurant tue menarik bila ada meja2, kereta bunga dan buaian yang sweet. Luarannya memang korang akan terdetik, mesti makanan die harganya mahal. But... Standard price die macam Secret Recipe. Boleh la kan. Sekali sekala menghabiskan duit kat tempat2 macam nie. Lagipon makanan die sedap2. Lasagna, spagethi, sandwich and macam2 lagi. Korang boleh pilih. Aku tak nak story banyak sebab korang mesti lagi teruja bila tengok picture2 kami nih. So, nilai la okeh !























 

 























WhatSiGadisSaid : So, apa tunggu lagi. Pegi la. Pada mana2 jejaka nak propose buah hati masing2, tempat nie sesuai. Sangat romantik okeh ! So, pada buah hati saya, tolong alert okeh ! hahahaaha. (jangan marah b).. Ngee.

6 comments:

Elis Escada said...

ahaks!mmg syiok pon kak..kalau la dpt wat umh kt sndri dgn konsep english kan best :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hihhi..taw xpe..sdpnye..teliur g lis..teringt2..ngeh3

Little DaMiA.. said...

eiii sukanya.. i like rumah yg cmtu.. teruja sgt.. so, ayu disebabkan keterujaan akk pd deko english style so, I'Allah akk minggu ni akan mula mengecat rmh n mendeko rmh sdkt demi sdkt..hahaha

SI GADIS AYU ADRIANA said...

wah,siyes??
cayalah..akk pn da lma nk decorate kan..good luck !!!
smga bjaya mendecorate rmh ikot kesukaan akk..hee..
t siap sy nk p !!!

farmys.. said...

wah.. cantiknya..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

far, camteq kan..adoii..jenuh tue nk hias..hiks..sp yg btol2 mnat kompem hias pya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)