Followers

Tuesday, November 15, 2011

Getting BUSY

Hye my followers a.k.a my friends and anyone yang singgah kat blog nie
Lama aku tak menghupdate blog
Sorry for anyone yang tunggu aku punya entry pasan tol
I just getting busy
So, i will hupdate after i finished things up
So for a mean time, jangan segan silu untuk follow blog nie okeh
Visit again and again okeh :)

6 comments:

Little DaMiA.. said...

hahaha.. ayu busy ke?? d:)iye ke??? ngeh2..honestly akk trtunggu2 gak entry trbaru ayu.. snyp je...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

bz..melayan lee min ho..hiks
otak bz kelain akak..xsmpt nk fikir entry..
tp tgu..i will do a come back..eceh
pasan mcm artis nk wat come back plak.ngee..
akak teruja lu eh tgu entry ayu..he

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

xpe dik....dulukan apa yg perlu didahulukan..:)

Nana S. said...

:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

cik aisha, thanx..
alhamdulillah, da setel :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

nana : keep on smiling ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)