Followers

Tuesday, October 18, 2011

HAPPY BIRTHDAY SIS

Buat Kak Nor @ Nurul Akmal :

Selamat Hari Lahir yang ke32
Selamat hari TUA yer kak NOR, ahaks
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
Semoga ceria2 selalu di samping keluarga terchenta :)

Target Sasaran

12 Oktober 2011, bertempat di RasaMas, Alamanda kami membuat kejutan untuk Kak Nor. Aku, Kak Lieza, Nadia, Kak Intan dan Elisha dengan sebijik kek coklat Moist dan hidangan RasaMas buat dia. Plan A, kami order kek coklat moist kat teman opis. Memang terbaek kek dia dan yang paling best kami order kek kecik tapi dapat kek besar. Tima kaseh bro. We all thanx you a lots. Ini buatkan surprising untuk Kak Nor makin berhasil. Saja nak buat target sasaran touching lebey.

Coklat Moist

Plan A dah setel. Jadi plan B bermula. Kami, aku, Kak Lieza, Nadia dan Elisha gerak dulu ke Alamanda. Kami suruh Kak Intan yang bawa die ke Alamanda. Bila Kak Nor tak de, kami seludup keluar diri kami. Kak Nor nie tak boleh kalau tengok kami 4 orang tak de, mula la die sibok nak call. Memang die call banyak kali, tapi semua tak angkat call. Hahaha, jahat kan kami. Bukan apa, kalu angkat, kantoi la nak surprise die. Hee.

Plan C, sampai je RasaMas, order and prepare apa yang patot before Besday Girl sampai girl lagi ke??? hee. Tungu punya tunggu, besday Girl sampai. Muka agak cuak and terkejut. We tot die tahu kami nak surprised die tapi die cakap tak tahu pon. Kak Intan pon best bagi alasan nak beli panadol sebab saket kepala. Sempoi la Kak Intan. Jadi plan2 kami nak surprise die menjadi. Ahaks. Dan paling best nye, Kak Nor touching bila die nangis before potong kek. Yahoo !!! Cayalah. Mission accomplished. Hiks.

Hidangan RasaMas

Me wif Kak Lieza, comel selalu :)

Elisha wif Nadia

Besday sapa nih??? hee


WhatSiGadisSaid : Kak Nor, jangan touching sangat. Burok nanges taw ;D

6 comments:

Maya Mayana said...

Selamat hari jadi kak Nor, kek tu memikat la

SI GADIS AYU ADRIANA said...

Thanx akk.. t sy smpikan kt die. Kak, memg memikat ati dan perot...very moist..murah dan x rugi beli.. sedap lak tuh..eceh promote lak :P

Prince Halilintar said...

menarik la kek die..hepy birthday juga pada kak nor tu..

Little DaMiA.. said...

hehehe.. kak nor dh tua.. tp still ligat...kah kah kah... apa2 pun suka nya dpt mente darah cmni.. sodap...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince,menarik dan sdp kek tue..teliur..hee.. thanx :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

haks..kak nor ligat cam akk la..hee... amboi,sodap sokmo deme..he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)