Followers

Wednesday, October 19, 2011

FlashBack Birthday : Thanx Yayunk- yayunk !!! XOXO

Bulan Julai lepas adalah ulangtahun diri aku yang ke24. Pejam celik pejam celik. Sekejap jek masa berlalu kan. Sekarang dah bulan 10. Post kali nie bersangkut paut dengan post aku yang lepas, kira flashback bagi post Epy Besday Comot Momot. Dalam post tue aku ada mention my treasure friend's name. On that day dieorang ada sediakan special birthday kek for me. Yah, i'm surprised sebab selama 24 tahun aku hidup di muka bumi Allah nie, aku tak pernah diberi kejutan macam tue. Haks. Kesian kat aku kan. Tapi bile dengan kawan2 aku nie, dieorang memang suka buat surprised cket. Thanx a lot my dearest treasured friend. Because all of you, i had an experienced like that. Happy to have all of you with me.

Selain dari surprised tue, ada jugak yang bagi hadiah kat aku. Aku rasa tahun 2011 nie, aku paling bahagia sambut hari lahir aku. Sebabnye, tahun nie aku dapat hadiah banyak. Dah tua2 kan, dapat hadiah. Rasa cam muda lagi. Ehee. Dulu zaman sekolah banyak jugak, tapi tue zaman budak2. Tak kesah la sangat. Tapi aku happy. Happy sangat.

My dearest treasured friend and my housemate, a lot of thanx to all of you. Banyak cita tak best jugak, jom layan picture hadiah yang aku dapat :

Dari Elisha (bungkus merah, dalam tue ada jam MickeyMouse) dan dari opis

Dari Kak Mas

Dari Kak Lieza

Dari Azy (housemate)

Dari JalwaIyas

WhatSiGadisSaid : Kak Nurul bagi shawl (warna oren).. Picture tak sempat amek. Thanx yayunk. Love you all lots. XOXO. 

6 comments:

Little DaMiA.. said...

wah.. bestnya tgk ayu dpt byk hadiah.. jealousnya!! untunglah.. smua org sayang..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

alalaaa..akk pon dpt gak kn..he..alhamdulillah...rezeki akk..tua2 dah ha dpt hadiah..ngee :P

Prince Halilintar said...

banyaknya dpt hadiah...gembira dan hepy je ari ni kan...

prince plak kene beli hadiah nk bg kat birthday ank buah prince minggu ni..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ehee..rzki prince..umo 24 br dpt adiah byk..ngeh3..
ank buah x tgu bsdy..ada lebey, beli kn..so bsdy x beli,kikikii

aleen aiden said...

amboi...banyaknye adiah die dapat...hu3

SI GADIS AYU ADRIANA said...

Alhamdulillah aleen..rzki thun nie :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)