Followers

Tuesday, October 11, 2011

Bila Entah

Tak nak cakap banyak
Cuma terfikir
Cuma termenung
Cuma berangan
Bila berat badan nak turun
Sampai target yang diidamkan???

Semalam timbang, naik balek
Bulan puasa dah turun 4kg
Nie dah naik 3kg
Apasal boleh jadi macam ni?
Macam mana nak kuatkan semangat untuk diet ni??

Tengok nasi belasah
Tengok coklat, mana bole tahan
Tengok kek coklat, lagi la tak berenti ngap ngap
Hai la nafsu nafsu

Isi terkuar sana
Isii terkuar sini
Jeans ketat
Baju tak leh pakai ketat2
Sayu hati sayu

Aku kena jugak turunkan berat
Tak kira apa berlaku
HARUS !!!!!!!
AYU PLEASE LA !!!
YOU ARE CHUBBY YOU KNOW !!!!!
AND GETTING MORE CHUBBY !!

WhatSiGadisSaid : Tolonglah nafsu makan.. Jauhkan dirimu dariku. Pergi !!!!

2 comments:

Prince Halilintar said...

puasa la..insyallah boleh..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince,ada gak terfikir nk posa.
tp tue la..kat opis x thn,hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)