Followers

Wednesday, September 14, 2011

Happy Raya

Lamanyer tak menghupdate my blog momot ini..(Maaf yer kawan2 blogger, masa tak mengizinkan saya.. busy sokmo). 1 Syawal dah lama berlalu.. Tapi kita masih di dalam bulan Syawal.. So raya pon nak kena sampai habis Syawal la kan.. Ngeh2. Aku pon tak puas2 lagi beraya. Hari nie pon ada majlis Jamuan Hari Raya untuk bahagian opis aku.. Hadoii. Macam aku penah post kat wall FB aku, bulan puasa turun 4kg, lepas raya maybe bertambah double kg. Hahaha.. Bahaya tol. Hishhh, tak nak.. Mula la aku nak buat diet ikot blog SAYA TAK NAK GEMOK. Hee. Tapi kena tunggu jamuan raya habes semua dulu, baru boleh start, kalu tak... Kantoi. He.

Semalam, 12 September 2011, aku ada jamuan hari raya untuk jabatan aku. So, memang la melantak tak nak hengat yang ko tue da makin chubby Cik Ayu oiii... Huishh, dengan sateynya, dengan bihun supnya, dengan nasi dagangnya (terbaek), dengan cendol dan ais kacangnya, dan buah2an tempatannya, jangan salahkan diri ini kalau berat aku bertambah... Not my fault, tapi orang yang jamu aku makan tue yang bersalah.. Kahkah.. Apa pon tak boleh. Hishh.

Pada aku, semalam memang sangat happening. Aku tak tahu whether this is the last time aku sambut raya dengan kawan2 opis aku or mungkin next year bersama lagi, wallahuaqlam.. Berserah, ada rezeki dapat la aku happy2 ngan dieorang semua lagi time jamuan hari raya.. Hee. Meriah dengan perangai giler2 and sengal2 dieorang. Kalau yang single aku ok lagi, tapi mak2 dara pon tak hengat dah. He. Terbaek la korang. That was a great memory for me.

Okeyh. Layan pic2 raya aku buat tatapan kamu semua :

Gerai Lebaran Merdeka PG

1 Malaysia

Paling Kanan : Ex KPSU kami

Geng Sengal

Control Cun Semua :)


WhatSiGadisSaid : Banyak sangat pic.. So aku letak sikit sebab takut tak muat.. Lalalaalaa. Ngee. Raya tahun nie lain sikit kalu korang pasan (rambut saya da pendek)..he

6 comments:

Prince Halilintar said...

meriahnya suasana kat situ...

normala_ali said...

wah nampak sedap kek satu Malaysia tu.. :)

Anak Wak Mail said...

tak de gambar berdua dengan mr.effidayu ke weyh??hihi..:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince : best prince..happy..memg meriah dgn geng2 yg 1 kpla :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

mala : sdp3..sbb dlm die kek cklt bsh..teliur suda :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

wak mail : jeng3..x msok lg la..t yer,ngee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)