Followers

Friday, August 5, 2011

Twinscraftlife's 2nd Lucky Draw


Di tag oleh Cik Mek Molek. Thanx.
Kalau nak join, boleh klik banner tue. Lihat syarat2nya.
Jom jom.

Saya nak tag :

5 comments:

aleen aiden said...

lucky draw pulak..gudlak ye!hee ^_*

Prince Halilintar said...

aik..name prince ke tu naik situ..jap nk gosok mate..ahalah..prince halilintar..hmmm, dah lame prince tak buat tag ni..insyaAllah ade mase nnt prince buat ye =)

aleen aiden said...

alin rase macam dah komen kat cni.hado?hi3

SI GADIS AYU ADRIANA said...

aleen : hehe..tue la,mcm2..xth nk tulis entry per,kta msok contest..n segmen..hahaha :0

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince : sbb lama x msok contest, tue ler sy tagkan prince..eheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)