Followers

Wednesday, August 3, 2011

Segmen : Puasa penuh bersama PC

Saya berpuasa penuh masa kecik2 dulu sebab... mama cakap kalau posa tak abis maknanya saya masih budak2. So bajet yang saya dah besar, saya pon cuba posa penuh.. walaupon pada awal2nya kantoi jugak :)

Saya nak tagged :

Sapa2 yang nk join segmen nie bole klik kat link nie :

Terima Kasih :)

4 comments:

Prince Halilintar said...

kecik2 dulu xpe..tapi skrg dah besar jgn ponteng2 klu xde sbb yg munasabah..hehe

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ehee..itu sdh msti,x lrt ganti t..weee

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

haha kalo dulu perasan beso...
sekarang nie perasan kecik la pulak xD

Thankz join =)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

pejuang cinta : kdg2 ada la pasan kecik..hiks..pdhal da tua,wahahah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)