Followers

Friday, August 5, 2011

Eyeliners Raya Giveaway


Saya suka pakai eyeliner sebab it make my eyes more bigger.
And it looks beautiful.
Macam wajah Ellesya, comel kan :)
Mari kita serikan wajah dengan eyeliner, nampak lebey sweet and gorgeous.

Pada sesiapa yang nak join contest nie, click kat banner tue.
Tengok syarat2nya.
Saya dah join, korang pon boleh :)
Thanx to Cik Ainie yang tag saya.

Saya nak tag :

2 comments:

::NureeN:: said...

a'ah betoi3x... pakai eyeliners ni mata lebih tampak cantik kan..

tq join & gd luck ;)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

Yup,sk3...sweet kan..
thanx akak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)