Followers

Friday, August 12, 2011

Drop by

Balek kampong..... OoOOooo balek kampong
Aku nak balek kampong malam nanti
Rasa lama sangat dah tak balek
Ada la dekat 2 bulan
Lama kan, haishhhh
Kekangan masa
Huuu :(

So, just drop by make this entry before i go home safely
Pray that aku selamat pulang dan kembali ke sini dengan selamat
Meyh sama2 kita balek kampong
Aku nak serbu Mama aku
Nak minta Mama masakkan lauk peberet sefamily kami
Gulai (atau orang KL panggil kari) dan juga sambal tumis
Masakan Mama jugak yg diidam2kan di bulan Ramadhan ini

Dan sebenarnya aku tersangat rindukan my Mama and my Abah a lot
And my sweet little gurl, Maira (my nephew)
Tunggu yer saya balek.... Muahhh

Baby Maira

WhatSiGadisSaid : Geli hati bila ada orang cakap aku kurus, ahaks.. Tima kaseh yer walaupun berat saya turun takder la banyak sangat :)

11 comments:

Prince Halilintar said...

slmt pulang ke kampung..berhati2 dalam perjalanan..ingatlah org tersayang..hee

Prince Halilintar said...

slmt pulang ke kg...

amboi..cutenyer bdak tu..

epijoe said...

baru 2 bln..
disini dah bbulan2 x blek...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince :da slmt balek n pulg,hee.. comel eh?cam cik Ayu die la kn :P

SI GADIS AYU ADRIANA said...

b :err,hee..ye lah,rindu la..ngee,hrus balek :)

Alin Marlini said...

Salam Kenal,

Kampung kat mana?

Little DaMiA.. said...

hahaha.. bestnya dia dpt balik kg..sure makan tak hingat dunia punya...hahaha tol tak?

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak Alin : salam knl akak..kmpong sy kat penang.. area bt feringgi..hee

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak liza : mkn itu wjib.hee,tmbh plak mama msk lauk peveret ayu..ngee..mkn smpi xle bgon..skali skala..hee :P

hanafijaafar said...

aku jeles tengok orang lain balik kampung.. huu~

SI GADIS AYU ADRIANA said...

nafi,ko pon bole balek kmpg..np jeles????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)