Followers

Tuesday, July 19, 2011

Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi


Jom Serbu Blogger Sempoi
Nak join, click kat banner atas
30 orang yang terawal sahaja tersenarai (aku tak tahu aku sempat ke tak)
Aku temui segmen ni di B.L.O.G. S.H.A.R.I.F.D.E.Z

Syarat2 segmen ini :

1. Buat entri bertajuk “ Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi “.

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ini.

3. Nyatakan dari blog mana anda menemui entri ini.

4. Sertakan syarat-syarat ini di blog anda.

5. Dah siap, tinggalkan link entri pada ruang komen.

WhatSiGadisSaid : Jadilah peserta 30 terawal :)

15 comments:

Prince Halilintar said...

semoga berjaya..klu dulu blh la prince join..skrg tersgt bz xsempat nk join contest2 ni..apepun gud luck la ye =)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hee...hope so..oyite :)

Sharif Dez said...

datang dari segmen...

http://sharifdez.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi-siri-1.html

Famili Ceria said...

singgah sini dari segmen di blog sharifdez...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

Nur Najwa said...

Hai..

saya dari segmen

Jom Serbu Blog Sempoi...

= Saya sudah serbu blog awak. =)

http://ceritapen-ungu.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

نور افيره said...

dtg serbu sini + follow!!
kalo sudi, follow la balik...hihi
wink* wink*

http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

SI GADIS AYU ADRIANA said...

thanx everyone... da folo u all back..thanx for folo me..and thanx to sharifdez sbb mrka serbu sy by contest sharifdez :)

si cantik sally said...

hey gurl,...senyum2 sambil terjah sini..jom terjah sy balik..

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/jom-serbu-blogger-sempoi-siri-1.html

follow ngan snang aty

dylla abas said...

hai,

sy datang dari segmen Sharif Dez

nice blog (",)

http://starfleet2208.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-blogger-sempoi.html

Afiqa Dayana said...

serbu sini !
dan follow kamu ~
jom serbu balik ! hihi :D

http://afiqadayana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html

PeRmAtA bIrU said...

ayu... hehhe.. mmm... baru sempat nak serbu semua org yang masuk segmen sharifdez nih..:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

cik Sally,da serbu blog kamu..ceria,nice blog :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

dylla,thanx dear..same as like u,nice blog of urs..da serbu balek and folo :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

afiqa : da serbu blog kamu :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

nilam : hehehe,ayu da serbu blog nilam..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)