Followers

Tuesday, July 5, 2011

Nak Lagi !!!

Siapa yang baek hati kat sini?? Siapa yang rasa2 nak wat amal jariah dalam bulan Syaaban nie? Korang boleh la wat amalan baek tue kat aku. Belikan aku something.. Tak banyak pon aku mintak. Lagi 4 jer aku cukup utnuk completekan collection aku.. Hee, korang baek hati kan. Aku nak mini cooper KFC jer. Tue jer. Hee.


Tak banyak kan.. Sikit jer kan. Aku tak tahu kat KFC ada lagi tak collection nie. Huu. Tak tahu sempat nak kumpul ker tak. Aku dah beli 2 biji. Biru dan kuning. Aku nak warna puteh. Nak nak. Warna merah pon. Hitam and kelabu. (Tamaknyer).. Semua nak. Hee. Hope masih ada lagi collection nie kat KFC. Takot dah tukar dengan Transformers. Huu. Sobsob. Abang dan kakak KFC, tunggu.

Biru dan kuning (anak panah) dah dapat.. Hee

WhatSiGadisSaid : Memang aku dah lambat nak post benda nie. Tapi aku nak post gak. Hee. Dapat puteh and merah pon ok gak :)

26 comments:

SweetLikeWhat said...

Comel mini cooper tu..kite tengah cari replika myvi..huhu..mane de jual ekk..

khairul said...

kesian Amy kena nyanyi tgh panas..http://gilamodified.blogspot.com/2011/07/autoshow-bukit-timbalan-jb-july-3-2011.html

SumBody Me.. said...

org lom dapat kuning n merah..dua je lg..nak provok kakak la suh tlg belikan..heheh..aritu dh p cari..tp da abes la..huks

Gua Syed said...

tamak² xelok.. ehhehe

Mas said...

kfc tmn equine ade warna kelabu ngan hitam je la ayu... :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

SweetLikeWhat : aritu kat tmpt sy ada..replika myvi sush jmp..tp awk bole try tgok mcm kat tmpt psr mlm ker.. ada.

SI GADIS AYU ADRIANA said...

khairul : orite..will visit that link :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

keet : wuaaa... ayu lg 4.. jem camnie.. tak th smpt x.. ayu dpt merah ngan putih pon jd laa :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

gua syed : sx skala xpe utk bnda yg promosi x lm..heheheh

SI GADIS AYU ADRIANA said...

k.mas : uhuks.. nk merah ngan putih .. hee.. pesan kat akak blikn bole??? heee.. sbb ayu x lrt nk mkn kepsi :)

Little DaMiA.. said...

hahaha.. akk dh ada yg klabu tu.. tgk le nti klo mia dh puas main , akk bg.. n klo husband akk x nk akk bg cik ayu okek..ngee..

Belbel said...

haha. np aku pi kfc smlm x pasan pon mini cooper ni. harus pegi kfc lg ptg ni :)

Noriz said...

mak aiiii!
byk nye collection!
masih tak cukup ke? leh uat muzium nanti...hihihi

btw, akak follower 222, cantik kan no tu :)

Meck said...

hi selamat hari rabu!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

little damia : eheee..eh,t mia nk main xde cner??? hee.ok..kalu abg azri ngan akak baek ati, bole bagi lebey :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

bella : eheheh.. harus pergi tgok balek kat KFc..ke u masok mcD nih??? hee

SI GADIS AYU ADRIANA said...

noriz : hehehe.. mesti kna byk..sbb comel2 la akak..hee.. thanx..cantik2..tgu give dr sy sbb no tue cun :)

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang
[ Video ] Hindi Superstar Bekerja Sebagai Penebar Roti
Bila Pakar Bom Gagal Memusnahkan Bom..Inilah Jadinya ( 7 Gambar )

SumBody Me.. said...

SweetLikeWhat : replika myvi manyak jual kt toycity..p ah tengok ctu...sume kaler ada..tinggal kuar duit+bayar je..heheh..
ayu : blanja la kita yg warna kunen'..heheh(mengada plak dok ckp cenggini kn?)

GaDis BuTtErFLy said...

salam kenal dr gadis butterfly- minat dgn mini cooper k? hihi, cool... moga hari anda ceria selalu... :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince : done folo u..alrite..will visit that :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

keet : heheheh... sy nk kit blnja sy warna puteh :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

gadis butterfly : salam kenal dear.. yup,minat habes..nge..comel.. thanx..same to u.. :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

meck : hye...:)

zarulfarhana said...

laaa nk ka...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

zarulfarhana : ha,nk nk..wana merah ngan puteh..kelabu ,biru ngan kuning da dpt..hee..nk nk nk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)