Followers

Friday, July 22, 2011

Cik Lip

Maaf Cik Lip.. Aku nak buat pengakuan terbuka kat sini. Sebab ko dah mengganggu hidup aku secara berterusan. Selama nie aku berdiam diri, aku cuma tengok jer ko bersuka2, bersenang2 dan bergumbira bersama teman2 ko. Ok fine, aku biarkan jer. Ko nak hepy2, ikot suka ko lah kan. Asal ko tak ganggu hidup aku dan privacy aku. Ini prinsip aku, kalau orang sakitkan hati aku, aku redho dan terima jer, sebab aku nie seorang yang penyayang lagi pemaaf. Ekot suka korang lah nak buat aku marah ker, lukakan hati aku ker, tue korang punya hal janji korang tak ganggu hidup aku. Tapi, bila korang dah sakitkan hati aku, pastu korang ganggu hidup dan privacy aku, itu aku tak boleh terima.

Sekali buat, aku bagi peluang. Dua kali buat, aku yang pemurah nie, bagi korang peluang lagi. Tapi bila aku asyik bagi korang peluang, korang naik kepala aku, ish ish ish, nie yang tak best nie. Peluang yang diberi, harus diguna pakai dengan baik. Peluang tak datang bergolek Cik Lip oih. Tapi korang wat cam hampeh kat aku. Memang maaf la erk aku bagi taw siap2. Hati aku memang tengah panas. Tapi sekarang bukan panas lagi, dah mendidih dah ha. Letak telur pon boleh jadi telur rebus untuk dimakan. Memang terbaek arr korang wat aku camneh!

Maaf banyak2 lepas nie. Tahap kesabaran aku dah di kemuncaknya bila ko ganggu aku semalam. Aku dah tak boleh terima apa yang ko tue. Dah la aku letey, tido lewat, nie ko ganggu tido aku. Hai la Cik Lip, silap banyak ko kacau tido aku. Tido tue satu keperluan untuk aku. Bila jam dah tunjuk pukul 3 pagi, ko bole wat aku terjaga, ko silap la Cik Lip ganggu aku. Dah la baper jam jer ada untuk aku tido. Nie, ko boleh plak wat aku terjaga. Maaf sangat la Cik Lip. Aku tak tahan. Ko tunggu la lepas nie.

Kalau lepas nie aku guna cara kasar, ko jangan salahkan aku sebab YOU HAVE START THE WAR!!! and i will take the revenge. Sorry kalau lepas nie banyak kematian yang akan berlaku. Maaf sangat2 Cik Lip. Aku manusia biasa, punyai banyak kelemahan dan aku sangat pantang orang mengganggu saat tido aku. MAAF SANGAT-SANGAT CIK LIPAS !!




WhatSiGadisSaid : Sangat geli bila Cik Lip jalan2 depan aku. Pastu boleh plak terbang2. Haish. Dah lah aku anti dengan benda alah nie. Maaf lah Cik Lip, aku terpaksa guna kekerasan :(

4 comments:

Mas said...

huhuhu..banyaknye beli senjata nk berperang ngan En.Lip..gud luck dear..bunuh saje sape yg mengganggu!!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hahahha....
bnyk sbb cik lip mcm cbr ayu jer..huu
err,ayu x sgns itu..hee

SweetLikeWhat said...

cik lip ni sangat melemaskan..huhu..dapat kat abah akak die boleh pijak jer..yekk geli..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hheheheh..th xpe,aish..gram tgok die bersiar2 dpn kta...
mcm nk peli ckp kat die,"amboi,seronok amek angin"...
hahahah (kalau la boleh kan)..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)