Followers

Thursday, June 16, 2011

TOLONG PULANGKAN BALEK !!!!

Sedey sangat.. Benda nie da lama berlaku. Cuma aku senyap. Kalau nak pinjam bagitahu laa kan. Tapi kalau dah pinjam, tak pandai pulangkan balek ker??? Aduhhh. Saket jer hati nie. Benda macam tue pon tak boleh nak fikir ker? Korang bukannyer kecik lagi. Barang orang pon nak amek ker? Nak akalu pegi la beli sendiri. Bukan nya mahal pon. Korang pernah terfikir tak barang yang korang amek tue benda berharga aku?? Pernah tak terlintas kat fikiran korang, barang yang korang sayang hilang kena amek dek orang? Apa perasaan korang?? Tambahan pulak barang tue someone yang bagi kat korang? Macam tue la perasaan aku. Mungkin pada korang aku nie entah pape kan. Benda kecik pon nak bising kan. Suka hati aku la. Hak aku, aku punya suka la nak buat apa. Erghhhh. Tue pon tak leyh nak fikir.

Kereta yang hilang yang ditungjuk dengan anak panah. Yang warna merah, someone did give me.
Please return it back.. I beg.

WhatSiGadisSaid : I lost my Volkswagen car. Given by my nephew. I do love it a lots. Please return it back to me. Kalau nak, korang boleh beli kat KFC. Sekarang dah ada jual balek. Erghhh :(.

8 comments:

SumBody Me.. said...

Ololo..poor gal..jgn sesedih..jom2 kita serbu mini cooper kepsi plak..pasni masok smua mini cooper 2 dalam peti bkunci then baru display atas meja okek..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huu..tu lah pasal..haish..x th la plak kena amek or keta tue bergerak mlm2..ngee..
wAllahuaqlam..:P

Mas said...

ade la yg simpankan tu..buat ilang2kan rindu kat ayu..huhuhuhu

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

salam singgah , terjah ke blog anda.

sue perbs.. said...

kesian awk ye,, brg hilang.. btw, singgah dri blog sharifdez.. salam prknalan

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak mas : tue lah..terlupa kot..
seronok main ngan keta ayu..kuikui :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

pakciklie and mamaDiana : as salam..tq..singgah la lagi..da folo pakcik dan mama :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

sue perbs : tue la..sedey sbb brg tue org kasi..kalu sendiri pya,halalkan je la..hee.. tq..orite :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)