Followers

Wednesday, June 22, 2011

Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez

Hah, sapa S.H.A.R.I.F.D.E.Z nie. Kalau nak tahu, korang kena lah terjah blog die. Nie link aku kasi B.L.O.G. S.H.A.R.I.F.D.E.Z.


Apa yang menarik sal blog nie adalah die membantu blogger2 mengiklankan blog mereka dengan kasi link mereka. Thanx bro. Aku tersenarai jugak dalam blog tue. List No.1. Hee. Thanx a lot.

WhatSiGadisSaid : Kepada sesiapa yang berminat boleh la klik kat link atas okeh. Blogger tolong blogger orite :).

11 comments:

Muhamad Syafiq said...

eh.. Dp epi ada kt situ la.. hehe :D

kokser kokdam said...

jalan jalan dlm keadaan line yang menyedihkan.. =(

tengkiu folow.. =D

SI GADIS AYU ADRIANA said...

epi : yup ada2 :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kokser kodam : np sedey ??? hurmm..thanx to u too :)

ashafanie said...

dah ade dlm list segmen ni jgk..:-)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ha ah ashafanie..da folo kamu :)

Sharif Dez said...

Terima kasih support blog sharifdez.

blog sharifdez

ashafanie said...

tq sudi follow...Tahniah jd blogger terbaik minggu ni

SI GADIS AYU ADRIANA said...

sharif : ur welcome..thanx kat awk jgk..bg link blogger lain..dan dpt tmbhkan followers sy :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ashafanie : ur welcome...thanx :)

Anak Wak Mail said...

tahniah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)