Followers

Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu MAMA!!!

Cewahhhh... Lambat aku nak post entry sal mama'day kan. Mama's da pon berlepas semalam, 8 MAY 2011. Tapi aku tak kira, aku nak hupdate jugak entry nie. Hee.

Actually a little things to story mory here. Nak inform that every year, aku tak kan lupa ucap "Selamat Hari Ibu" to MyMama. Hope for other next year year pon, i will not forget to say Selamat Hari Ibu to MyMama and told her that i love her very much. I love you so much Mama.

Special things about MyMama is...She is the best Mama i have. Sangat sporting (kawan pon cakap camtu.hee) . Always listen to all of my words. Always be beside me when i needed her. Always spread away my tears (kes nie kira selalu dah..huu). Tapi Mama still ada bila Ayu perlukan mama. Dari time belajar sampailah sekarang, Ayu selalu jauh dengan mama. Sapa suruh belajar jauh2 kan. Dari umur 19 sampai lah sekarang. Dah kerja pon jauh. Huu. Hope someday, Ayu akan selalu ada disamping Mama selalu macam Mama selalu ada dengan Ayu bila Ayu perlukan Mama. Amin.

Masa belajar dulu, bila Ayu down, bila Ayu sedey, Ayu mesti cari Mama. Pastu Ayu cita apa yang jadi kat Ayu sampai nangis2. Ayu lupa, ayu da buat Mama risau bila Ayu nangis. Last2, Mama pon nangis sekali dengan Ayu. Ayu minta maaf Mama. Buat Mama risau. Sama jugak, bila Ayu dapat berita gembira, orang first yang Ayu akan cari ialah Mama. Ayu mesti cita happy story sungguh2 kat Mama. Mama tumpang gembira untuk Ayu. Seronok sangat.

Bila Ayu tak call disebabkan perkara2 yang tak dapat dielakkan, Mama mesti call cari ayu. Sebabnyer Mama risau jadi apa2 kat Ayu. Huu, sorry wat Mama risau lagi. Bila call, time nak letak tue, a phrase "I Love You Mama" and "I Miss You Mama", sudah jadi kebiasaan untuk Ayu sebab Ayu memang memaksudkannya. Sayang dan rindu Mama selalu. Baru tak balek 2 minggu, rasa dah macam 2 bulan. Hmm. Nak balek selalu pon tak boleh jugak sebab jarak rumah bukab macam Batu Feringgi dengan Telok Bahang. Huu. Bila dah lama tak jumpa, bila call, Mama mesti sebak and kadang2 nangis masa Ayu nak letak tipon. Huu, sedey Ayu. Mama jangan sedey eh. Anak Mama ok2 je kat sini. Maaf sekali lagi sebab selalu buat Mama risau.


Apapon, Mama the best Mama yang Ayu ada. Ayu cuba jadi anak yang terbaik untuk Mama. SELAMAT HARI IBU MAMA!!! Ayu sayang Mama selalu... Muahhhhhhhh!
WhatSiGadisSaid : Semalam dapat jumpa Mama sebab Mama ada kat umah kakak. Hee. Dan sempat berikan hadiah (tudung macam mama nak). Suker2. Hee.

4 comments:

ain nadzirah said...

selamat hari ibu utk mama kamoo. ^^

Mas said...

Sweet pic ayu ngan mama..semoga jadi anak yg baik dan selalu ingt mama & abah yee..hehhehe..
dun be notty2..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ain : thanx ain..selamat hari ibu utk ibu kamu jgk :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak mas : orite akak..thanx..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)