Followers

Thursday, May 5, 2011

SAYA SEORANG BLOGGER

Mata mengantok. Perot kekenyangan selepas membelasah cekodok, pisang abu goreng, wadeh dan bihun goreng.. (banyaknya aku makan..hee). Bila da jadi kes macam nie, nak wat kerja pon da slow.. Hurmm.. So, aku pon blogwalking sekejap.. Aku blogwalking kat blog Abang Ben. Tuptap, terbaca entry JIKA ANDA SEORANG BLOGGER. So aku follow instruction yang die suh wat.


SAYA DAPAT BANNER NI DARI BEN ASHAARI.
Untuk mengetahui cara dan tujuan, sila klik SINI.

WhatSiGadisSaid : Abang Ben, first time follow segmen Abang Ben. Haish :)

2 comments:

ichsan afriadi said...

nice banner, i like white color :D
good luck :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

thanx :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)