Followers

Wednesday, May 11, 2011

Never say Never

See I never thought that I could walk through fire.
I never thought that I could take the burn.
I never had the strength to take it higher,
Until I reached the point of no return.

And there's just no turning back,
When your hearts under attack,
Gonna give everything I have,
It's my destiny.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up up up,
And never say never.


I got failed again second time in my driving test. Di tempat yang sama (Bukit). Sangat malu, sangat sedih dan sangat kecewa. Malu pada cikgu driving dan malu pada orang JPJ (sebab dieorang dah cam sangat ngan muka aku. Malu seyh). Huks. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada berguna. Aku menangis berdarah sekalipon, orang JPJ takkan kasi aku lulus. So, dun try ever give up. As JustinBieber said "never say never" and also pepatah melayu ada mengatakan "gagal sekali (even 2x) tak bermakna gagal selama2nya". Should fight then after this. Takkan nak gagal lagi. Wo bu yao!!!!

WhatSiGadisSaid : Sedey sangat sebab nak kena bayar lagi untuk re-test. Hu. Kena cut cost untuk shopping baju raya next month...Wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Tue yang paling sedey sebenarnya. Hee.

10 comments:

Elis Escada said...

hihihi..lax ea kokyu...t next month try lagi..jgn neves..wat ilex je n igt ap yang cikgu ajar ok...ttg shop xper...mintak kat JK lanjer..wink!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huu..orite..ngee..kompem pow abg JK..hee..dah msok dlm list org yg ptot dipow..hahaha

Mas said...

alahaii..siannye dia..ptt la muke lemau mengalahkan biskut merry..hihihi..dun worry..lepas ni pasti berjaya dgn cemerlang..dun give up..!!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hee..ok la tue..ayu dpt kalahkan biskut merry yg yumyum cedap..hee..orite..cuba lagi..never say never..hee

Prince Halilintar said...

dun gv up miss..try again till ur got the driving license..

pasti lbh yakin lagi nnt..=)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

thanx prince..try my best for 3rd time..hee..malu lak..nge

SumBody Me.. said...

dun gibab bebeh b4 i give a try..

'Everything will be ok in the end..If it's not ok, it's not the end yet..'

Smile :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huu..ok darl..thanx..
i will try my best next time and past ..will..

cik aisha said...

dun wory.....pasti akan lulus gak nti hokey...gud luck...:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

tq cik aisha..i'll try my best next time..kecut perot..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)