Followers

Thursday, May 26, 2011

Love ...

People falling in love
People break others heart
People changed

Do say “I Love You” to me
Do remind me if I forget to love you
Do remind me that I have you in my life


Because ... People remember forget
People easy to fall and easy to changed their heart
Do remind them and do remind yourself

Love them who love you
Don’t love to deep because you’ll get hurt back
Fair to love and fair to get love

The minute I heard my first love story I started looking for you
Not knowing how blind that was.
Lovers don't finally meet somewhere.
They're in each other all along

WhatSiGadisSaid : Tetibe aku terfikir.. Asal few days nie aku jiwang sangat.. Ehee. Layan jer (:

4 comments:

Mas said...

saya tahu..saya tahu..[sambil angkat tangan..] sbb...Anniversarry dia dah dekattt............wekkkk :P

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huuu..itu hya rekaan semata2..
xde kna mengena antara idup dan yg mati..
lp lak nk post statement nie..ngee
oo..ggt taw la..ngee

cik aisha said...

wah jiwang2...haha

SI GADIS AYU ADRIANA said...

cik aisha,ngee..mana de jiwang..hee.malu lak ..haks..nie terlebey emosi,tue terkuar syair n puisi nie :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)