Followers

Monday, May 23, 2011

Alone here

Sitting alone here
In my room and I look outside
Raining is there, very hard
Like it know how it feels right here

Sitting alone here
Watching television and crying
The drama full of tears
Really touched my heart

Sitting alone here
Thinking about the future
Could it be happiness or else
Make heart beat faster

Sitting alone here
Waiting for you to come
Meet me and acompany me ever
But it was only one of my wish

Sitting alone here
Wishing the day to come
Be with us forever
And fullfil our dream


Yesterday was a memorable, Today is the reality, Tomorrow is a dream.
We are only able to plan, but Allah determines everything.
Happy people will not think about tommorrow but they enjoy the day.
So, be happy people and make the day beautiful

WhatSiGadisSaid : Ok tak poem aku?? hee..nak jadi penyair lak hari nie..Kuikui. Poem nie sekadar rekaan aku semata2. Tak ada kena mengena antara yang hidup dan mata. Sekadar nak improve my English :). Enjoy it.

12 comments:

SumBody Me.. said...

hoh..terer dh 2..pasni jd cigu b.i i plak okek??

SI GADIS AYU ADRIANA said...

pelikah??uhuks..ok tak phrase ayu??siap cari translator g tgok betol ke tak ayat..hee..tak nak..nk jd cikgu maths..he

Prince Halilintar said...

best2..i like so much..=)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

prince, tq :)

Mas said...

ayu..
nk pinjam kamus..khekhekhekhekhe..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ehehe,akak,ayu da ekot nsht akak..tp kalu nk kamus, msok google,sng dan cpt..kuikui

Nens Collection said...

comei tuan belog ni..dh jd follower..be mine 2

sha said...

awesome..
really make me feels =)

Nice blog anyway.
i am follow u, dear

SI GADIS AYU ADRIANA said...

nens : thanx dear..comot jer :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

sha : is it?hee..thanx. bila ngealamun,camtu la jdnya..thanx :)

Ija AppLe :) said...

eceh,,poem sakan..
nice ! hehe..^^,

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ngehehe..tu lah kan..
t sy wat syair lak..ngee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)