Followers

Wednesday, May 4, 2011

50 SweetPie , Love You All

Semalam lepas sign out MyBlog, ada niat kat hati, hope today my followers will be counted to 50. So, macam biasa, after take my breakfast, i will do sign in MyBlog sebabnyer.... nak ushar followers. Sama or bertambah. Hee. Rutin harian semestinya. Kuikui. Bila view MyBlog pagi nie and here it is, MyBlog da ada 50 followers. Yahooo!!! Sangat teruja. Suka sabgat. Sengal kan. Padahal orang lain punya blog, followers da melambak. Aku masih terkedek2. Aku masih belajar lagi bab memblogging lagi. Still new. Still many thing aku nak kechup. Wah, dah macam study plak nak kechup subjek. Ahaks. Tapi i dun mind. I will do my best in blogging. 

Aku dah lama buat blog nie. Bila aku mula menaip any new entry, aku sekadar suka2. Tapi bila aku buka blog2 yang aku follow, aku berfikir sejenak. Hati aku terusik dan aku mula memblogging dengan agak serius. Aku set new target. Bila aku memblogging, bila aku menaip entry2 ini ianya adalah sebab aku nak entertain MyFollowers especially, and to any others yang sudi melawat MyBlog. So, here they are. Thanx to MyFollowers. Love you all lots. Sebab korang aku makin bersemangat menaip. Tak lupa juga kepada anyone out there yang sudi melawat MyBlog yang ala2 BlogkuLuahanku ini. Sudi2 la menjenguk lagi okeh.


WhatSiGadisSaid : Suka sangat rini walaupon pagi tadi agak xde mood sebab nak kena langgor ngan keta. But thanx to MyFollowers. You all make me happy :). Thanx a lot jugak pada blogger yang beri tunjuk ajar pada aku untuk berblog :). Love Yah!!

10 comments:

SumBody Me.. said...

aiks..jangan kena langgar lagi 4 da 2nd time okek..folo la cik abe next time..

ichsan afriadi said...

saya followers yang ke 51, kelewatan :(

Mas said...

bestnyee...tumpang happy dengan follower yg dah meningkat..chayok2.. sedey..kite nye blog takat tu jerr..huhuhuh (>_<)T_T

SI GADIS AYU ADRIANA said...

keet :hee..opss..baek..will be more careful dear..takot..uhuks

SI GADIS AYU ADRIANA said...

afwan : hee..kelewatan skjp jer. next award,ngee..but still my followers then. thanx :)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak mas : hee..chayok2..ayu pon dulu sikit. alhmdlh, mkin meningkat..nanti lama2 akak nya meningkat gak :)

Little DaMiA.. said...

pergh.. walaweh... pminat blog ayu smakin ramai... wah smakin glamour u... apa2 pun slalu2 wat entry baru yang besh2.. ok? cayalah ayu...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

heheh..xde la rmi sgt akak..hee..akak pon,chayok2..kta sm2 byakkan followers kita okek..hee

Izzuddin Fauzi said...

follow mollow je laa...~~~

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

SI GADIS AYU ADRIANA said...

En.9, done follow u back..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)