Followers

Thursday, April 28, 2011

Marathon photo di Konsert Gadis Semasa SUNSILK

K.A.M.I @ GADIS SEMASA SUNSILK

Azie and Kaq Jamie

Ayu, Kaq Lin and Kaq Jamie

Mai and Ain

Ain, Azie and Ayu

Kaq Jamie and Kaq Lin

Azie, Ayu and Kaq Jamie

Gadis seperti Baner :)

A.L.A.J

A and A

3 Gadis Serumah




Gunalah SUNSILK untuk rambut seperti K.A.M.I

Bila da lapar, jom pergi HSC Steak Kampung Baru, masyhuk

Ayu and Chicken Chop..yum yum



WhatSiGadisSaid : Itu saja..tima akseh :)

4 comments:

Little DaMiA.. said...

pergh.. manyak tul upload gambor..
cun melecun you all xpsecially cik ayu ler cz dgn rmbut baru tu..ngeee..apa2 pun sgt teruja n tiba2 trigin plak nk join tgk konsert tu.. cm besh plak..huhu..

AkuMuzikFilem said...

boleh tahan juga kawan2 kamu ya. hehe

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak liza : heheheh..tq akak, kmbg skjp..he, rmbt free tue..haks, kalu cun raya nie nak wat la..ngee..t ada jom la join..best..:)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

akumuzik : heheh..memg bole tahan. suma sengal2..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)