Followers

Thursday, April 28, 2011

Konsert Gadis Semasa Sunsilk

As i promised, nak upload picture masa konsert GADIS SEMASA. Malas nak citer banyak, nie die..:)

Orange DragonFly Club, KL
16 April 2011, Saturday
7 p.m.

K.A.M.I SEBELUM MASOK KONSERT

Aku adalah Aku

K.A.M.I at the front door

Housemateku, Kaq Lin

Housemateku jugak, Azie

SEMASA KONSERT

The Stage

Ally, sebagai MC

Para Penonton

ARTIS UTAMA KITA

MELDA AHMAD, Gadis Semasa Sunsilk.. Very sweet of her


BERKONGSI PENTAS BERSAMA

ONE NATION MC... Persembahan Mantop

YUNA, simple but nice

HUJAN, giler-giler tapi hebat

ELLA memang rock

AYU DAN ARTIS

Actor and actress dalam citer GADIS SEMASA SUNSILK

Actor dalam citer GADIS SEMASA SUNSILK

Actress dalam citer GEMILANG

WhatSiGadisSaid : I have fun that nite. Thanx to all of friends and artis2. :). And to Melda Ahamd, wish you luck in your career. May you succeed.

Okey, itu ajer untuk kali nie. Terima kaseh kerana view entry ini +)

6 comments:

SumBody Me.. said...

hu..nak suh kim as-slm sama Ally..huks2 (T,T)
Tatau sbb pa..tp x suka tgk melda..heh2..erm, apa nama aweks yg blakon blogger boy tuh?muka familiar tp xpenah tau nama..huh..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hee..opss..t ayu kim as salam kalu jmp g ngan ally..yaw..np??suara die orite leyh tahan..
by da way, x sompet ayu nk tya..dieorg rushing arr..uhuks..

Mas said...

si gadis pon dah nampak mcm artisss..glamoor u!! hihihi !!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

ahaks..ala2 gitu..hee

SumBody Me.. said...

hoh..yolah..pasni nk jumpa bret-pit sorg2 xnmau cita ngn org len..heh2

SI GADIS AYU ADRIANA said...

alalalaa..kalu jmp bred pit ayu x ksah..tp klu nk jmp ady putra,ayu nk ekot,hahahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)