Followers

Monday, April 25, 2011

Hair Makeover by SUNSILK

Celita ini sudah busuk lama balu saya maw kasi celita meyh..heheh. Dah kepam punya stoly. 2 minggu nie aku telah membusykan diri aku bersama teman opis aku, Kak Lieza, yang mana membuatkan kami sama2 tak dapat nak hupdate blog masing2. Padan muka kami. Pastu dua2 gian nak hupdate blog. Hee. Nie pon aku curi2 hupdate sebab tadi bos da komen2 kerja2 aku. Aku kena finishkan slide presentation untuk Perhimpunan Bulanan bagi jabatan aku untuk bulan nie. Bahagian aku kena anjurkan. Kak Lieza ponkena wat flyers untuk diberikan pada warga2 opis yang hadir nanti. Dengar macam senang ja kan. Huu. Tapi untuk aku yang ala2 lem and tak berapa nak terer bab2 menghedit nie, lem gak la nak wat. Haks. Tapi alhamdulillah. Orang cakap pelan2 kayuh, lama2 sampai gak. Sama la macam kisah aku nie. Pelan2 aku wat. Sekarang keje da hampir siap. He.

Okeyh, back to our story. Untuk entry kali nie, aku nak cita sal makeover yang telah dilakukan oleh SUNSILK kepada rambut aku. Maafkan daku sebab aku menghupdatekan story yang agak nak basi. Tapi sebelum basi, aku kasi celita dulu. Hee. Cita ni happen about 2 weeks ago. That day, Saturday nite, aku, Azie, Kaq Lin and kawan2 baru aku yang lain (sebab baru kenal..hee), telah mengenjoykan diri kami di Orange Club DragonFly dekat2 ngan KLCC. Mesti korang ingat kami p cklubbing kan kat club tue. Hmm.. Jangan2 fikri camtu. Actually Kak Jamie, kawan Azie dapat ticket free untuk KONSERT GADIS SEMASA SUNSILK. Tunggu lagi. Free and boley henjoy untuk hilangkan tensen. Hee.

Korang tahu tak, konsert nie bertujuan untuk memperkenalkan Gadis Semasa Sunsilk iaitu MELDA AHMAD. Kenal tak sapa die? Ada tak korang tengok petang2 kat TV3, Gadis Semasa Sunsilk??? Minggu nie da episod kemuncak. Harus tengok ok. Gadis Melda nie mula menapak dalam bidang nyanyian selepas beliau menguploadkan lagu rekaannya sendiri, Putus ke laman youtube. Sedap lagu tue. Aku suka. Hee. Kes Melda nie kira sama cam kes Yuna la masa mula2 menapak dulu. Kalau korang nak tahu lebey lanjut sal Melda Ahmad, search kat google ok.. :).

Continue to my story, apa celita aku wat hair makeover kan? Actually macam nie kisahnya. Masa sampai2 kat club tue, bukan leyh masok teros. Kena tunggu artis2 sampai dulu. Ramai artis yang aku jumpa ritu. (Nanti aku cita untuk entry konsert ok). Time tunggu2 tue, ada sorang uncle nie datang and cakap kat aku, "You nak buat rambut tak? Boleh ke bahagian situ (bahagian orang tengah wat rambut). For free".. Err, berfikir sejenak.. and kawan2 aku suh aku try wat. Okey. Nak gak aku tengok muka aku bile berubah style rambut. Mana taw next time leh tukar kalau cantik ok. Hee. Ni ha makeover nya....



WhatSiGadisSaid : Amacam?? Orite tak kalau aku tukar wat rambut curl wavy??Hee.

10 comments:

SumBody Me.. said...

He..nice2..suka rambut baru..tapi kalo simpan lagi pnjang rambut 2 mst impact dia lg cun..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hehhe..tq2..sk jugak..ok..ayu kna simpan rmbt pjg lagi la eh??hee. x sabar nk wat..ngee

SumBody Me.. said...

yeap..kasi pjg sket okek..sure cun punya la..jk kata pe rmbut baru neh?hihi

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hehehe..okek...jk cakap....jk cakap...ermm...jk cakap... "canteq"..hee..sk3 :)

N said...

Cantik laa kak ayuuu!! Wat curl beso2. Sesuaiii! :)

Little DaMiA.. said...

hahahaha.. i like ur hair style.. nice utk muka cik ayu.. i like it bebeh..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

N : thanx dear...sj test..hee..by da way, awk ada belog??

SI GADIS AYU ADRIANA said...

heheheh...ngee..t leyh ayu wat erk..ngee..;)

N said...

sameee..hehe ade laa kak ayu. nabeshnaim.blogspot.com

SI GADIS AYU ADRIANA said...

cesss..nabila.hee..oke2..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)