Followers

Wednesday, April 13, 2011

Don't Breaking My Heart Again

Lamanyer aku tak mengepost new entry. Rindu plak bila tak menatap my comotmomot blog. Hee. Macam lama tak jumpa boyfren kan. Siot jerk. Actually, i was on leave for 2 days. Semuanya hanya untuk menghadapi Test JPJ semalam. Ngee. Kecoh jer kan. Baru nak hambek lesen. Umor da cute mute, baru nak amek lesen. Hadoyai.

And for your information, last day no luck for me. I was fail on the test!! Arghhhh.. Why? Why? and WHY???? Ayat nie masih tersemat dalam lubuk hati aku. Memang menyesal sekarang pon tak guna. Sedey rasa. Aku gagal ujian JPJ..sedikit malu jugak. Huu. Wuaaaaa. Sedih lagi.

Nak distory morykan, pagi semalam aku hengat JPJ canceled nama aku lagi for the two times. Yelah, tak de orang call untuk jemput aku pergi test. So, diri ini pon membajet la, test kena cancel lagi lah nie. Sedikit amarah dalam diri. Last week pon kena cancel, minggu nie pon kena cancel. Kalau korang jadi aku pon korang bengang gak kan. Uhuu. Pe lagi. Pagi2 bangon macam biasa pergi kerja. Da sampai kerja, pergi breakfast and wat apa yang patot. But then, dalam hati da niat, nak suruh someone kat opis aku menyamar jadi aku nye waris untuk called akademi and bantai dieorang. Melampau arr da 2 kali jadi benda yang sama. Sekali Kak Jujue (akak nie ada link ngan cikgu kat akademi tempat aku belajar), da hangin. Kenapa dieorang wat aku camni. Hee. Apalagi, die and Kak Nurul (akak yang aku nak suruh jadi waris kononnya) pon call akademi tanya ape cita. Cek nama aku naper tak ada. Rupa2nya, nama aku ada dalam list untuk test JPJ.. Arghhhh. Panas la aku pon. Main2 tol. Benda nie bukan untuk main2. Perkara siyes okeh! Huu. Sebak di situ. Sekali, Kak Jujue suh kawan die datang amek aku. Alhamdulillah. Dapat jugak aku g amek test.

After all, what i can say, yesterday is my MESSY DAY. Semua tak menjadi. Nek bukit, kereta mengundur ke belakang.. Err..Tapi aku tak salahkan sesapa. Aku gagal kerana diri aku sendiri. Nervous da sampai ke kemuncak bila matahari berada diatas kepala, tapi aku kesejukan bagaikan ada snow kat situ. Huu. Takut banget seyh. Kecut perot. Huu. Naseb untuk test jalan raya, ada luck. Lulus. Jadi nanti kena re test bahagian dalam je la. So, 10 May 2011 (date re test aku), DON'T BREAKING MY HEART AGAIN okeh! Wish that day i will have a luck! Amin.


WhatSiGadisSaid : Wish me LUCK for the next time. May Allah bless me untuk lulus. Amin.

8 comments:

SumBody Me.. said...

he...xpe2..dun wori la..nnt buat leklok k..wih u luck owez..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

thanx dear..hope the luck always with me..amin

Little DaMiA.. said...

hehe.. budak comot ni mmg suka wat lawak.. suka over the budget..haha.. xpe ayu utk bdk cancer cm kita dia wajib amik test 2x.. hahaha same as like me too.. hehehe.. ada hikmah disebalik kejadian..hehehe..so, always think +ve.. dont be sad ok??

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

Goodluck..im still remember when i was taking that JPJ test..i'm failing on titi for motor..huhu..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak lieza : hehehe..tue lah..bintang cancer memang sengal..hahah..yup i will..but still felt burden to me selg tak setel lesen..10 mei lmbt g..wonder and wonder..smpi smlm termimpi..huu..uhuks

SI GADIS AYU ADRIANA said...

fifi : thanx. 2nd time lulus msti and pastikan lulus.. failing teach us to be more concerned about things..and things happen for a reason ;)..will do my best!

Mas said...

Gud Luck Ayu!!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

thanx kak mas!!!moga bjya..hee..xde la vromm da..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)