Followers

Thursday, April 14, 2011

Aku MasOk Makswip BadmintOn ????

Wohohohho.. Dengar tajok entry kali nie pon aku da seram.. Betol ke hanya khayalan mimpi semata2.. Ahaks. Aku antara orang2 insan yang terpilih untuk masok pertandingan MAKSWIP BADMINTON. MAKSWIP stand for Majlis Kebajikan Dan Sukan Anggota-Anggota Kerajaan Wilayah Persekutuan. Ngahahah. Aku nak gelak lagi. Berkali2. Tak habes lagi nie.

Sebenarnya aku macam tak percaya ja. Mungkin dieorang pilih aku adalah sebab.... Antaranya:

1. Aku selalu turun training pada hari Isnin dan Khamis malam..
2. Aku masok pertandingan badminton yang dianjurkan oleh jabatan aku hari tue (Bajet Atlet Badminton)..
3. Aku rasa sebab da takde orang (kaum wanita) yang nak masok..
4. Kesian kat aku.. Ye lah turun training tapi tak dipilih, camna tue??? ..

Mungkin sebab di atas benar kot... Khayalan atau kebetulan or mungkin realiti aku dipilih atas sebab2 aku memang patot dipilih, hanya orang yang pilih aku jer tahu... Hmm. No komen. Anyway, anywhere, i should try my best. Coz things happen for a reason. Goodluck for me and others for the battle !


WhatSiGadisSaid : Aku macam tak percaya sebab pada aku majlis sukan nie taraf die agak tinggi..huu. Aku rasa kan, aku nak jadi PENYOKONG je kot..hahahah..siot je punya idea.. Ngee. (Last2 kena peli, mana sorakan???hee)

7 comments:

SumBody Me.. said...

uiks..ha3..welldone bebeh..
congrats eh..
pasneh dh kena stat training 24/7 la..hee..
U can do it..! Chaiyok..!!

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huhu..da training da..
isnin nie game..wuaaaa
(dan2 tgn saket)..hee

Little DaMiA.. said...

pergh.. pasni atlet plg glamour dan jadi kesukaan ramai sure cik ayu.. hahahah.. smoga success bebeh!! menang jgn lupa banje ok...hahahahahahahahahhahaha..hahahahaahahah..hahahahahha...

SI GADIS AYU ADRIANA said...

wahahaah..xdonya..ngeri arr..ayu menang sokong ja akak..hee..;p

Mas said...

Tahniah..pasni bole semeshz jk laju-laju...hahahha..(abaikan ejaan yg ke laut tuu..)

SI GADIS AYU ADRIANA said...

wuuu..tkot..rini lwn..uhuks..wish me..hee

Biro Sosial said...

Good Luck! Jumpa kat sana!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)