Followers

Tuesday, March 8, 2011

MOVIE Pilihan Minggu Ini

UNDERDOG SOLDIERS


Synopsis: Underdog Soldiers follows the journey of eight high school friends in a coastal country town whose lives are suddenly and violently upended by an invasion that no one saw coming. Cut off from their families and their friends, these eight extraordinary teenagers must learn to escape, survive and fight back against a hostile military force.

Genre: Action / War
Running Time: 1 Hour 32 Minutes
Director: Stuart Beattie
Cast: Rachel Hurd-Wood, Caitlin Stasey, Phoebe Tonkin

(Source: Ram Entertainment)

WhatSiGadisSaid : Nice movie.. But..the ending should be one..

6 comments:

SumBody Me.. said...

da tgk meh? best x?

SI GADIS AYU ADRIANA said...

dah tgk..
ok la...
cuma ending jer..
xsangka cita da habis..hee
lama x post entry??

Prince Halilintar said...

teringin jgk nk tgk cite ni..bape bintang bagi film ni?

SI GADIS AYU ADRIANA said...

utk sy,sy kasi 4star..hee
sbb citer action,best...
smpi citer da bis,xsdr da bis..
hee..
cuma ending die jer arr...
mcm nk smbg no.2..
hee

sekamar rindu said...

salam...

memabaca tajuk pun dah best..

:))

SI GADIS AYU ADRIANA said...

eh??betol??
hee..thanx..
in poses blaja lagi nie..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)