Followers

Tuesday, March 22, 2011

Lagi gambar Kursus Pertuturan Bahasa Mandarin (Asas)

Women loushi (Cikgu kami)




Nard (tudung merah), tengah blurrr. Tue muka berkerut..heheheh... Aku pon sama..Haks

WhatSiGadisSaid : Wo...... blurrr...ngeee

2 comments:

SumBody Me.. said...

word 'women' kt atas tuh..ingt kat BI (refer 2 women = wanita). B.Mandarin jgk rupanya..ha3..ingt dia dh rojak bahasa dh td..apa daa..hahaha

SI GADIS AYU ADRIANA said...

heee....x laa..actually ada tanda kat atas huruf o tu..tp kat tulisan pc nie xde..hee..tue yg mcm perkataan bi "women " tuh..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)