Followers

Wednesday, March 23, 2011

I fall in Love with Japanese Guy?? - Version 1

I’m sorry.. what i’m gonna say here that i have fall in love again.. Not with My Kanda (sorry dear, sayang curang sekejap) but.... with YAMASHITA TOMOHISA, Japanese artist.. My ex-boyfriend (pasan lagi)..hee.. Kenapa aku cakap ex, sebab nya aku da minat mamat nie dari tahun 2007 sampai lah sekarang. Aku tak tahu nak cakap pe, tapi aku sangat minat tengok die berlakon and menyanyi.

Aku ingat lagi time study dulu. Ada jer lagu baru die nyanyi, kompem aku akan mendownlonkannya. Tak pernah miss. Tak pon aku hamek kat kawan aku yang memang minat jugak mamat2 Jepun nie. Tapi die minat orang lain. Kami minat mamat yang lain2. T minat sama, jeles plak. Whahaha. Kelakar zaman muda mudi dulu. Ye lah kan, boyfriend tak der nak melayan, so kami melayan boyfriend yang di alam maya nie je lah.

Aku ingat lagi, aku sanggup berjaga sampai 3 hingga 4 pagi semata2 nak mendownlod citer2 jepun ni. Mata ngantok, tapi tak hengat. Apa yang penting aku habis mendownlod citer2 nie. Sok pagi boleh layan. Weee. Esok nak exam pon aku sempat lagi, switch on my lappy and melayan citer2 jepun. Bajet nak hilangkan ngantok. Sebab time buka buku, nampak jer tulisan, mula la mulut nie nak nguap and mata nak pedih2. Siot jerk an. Haduih.

Punya la tak hengat jatuh cinta ngan mamat jepun nie, aku sanggup habiskan duit untuk beli gambar2 poster, kitcen, buku dan macam2 lagi. Nie bukti aku minat die sangat :
 
 

Banyak gak citer mamat Jepun nie yang aku layan, antaranya : Shuji to Akira, Proposal Daisakusen, Kurosagi, Kurosagi The Movie, Code Blue Season 1, Code Blue Season 1 The Movie, Code Blue Season 2. Banyal lagi yang lain, tapi semuanya aku tengok half jek. Yang aku senaraikan atas nie, semua dari awal sampai habis aku layan. Very kakoi ini mamat. Cute bah! Dan sekarang aku tengah mencari cerita terbaru die, agak la, 2010 kuar. Kira aku da lewat..Huu. Tapi nak jugak p beli cd. Tak pon cari port baek nak mendownlod (banyak tue episod die).

Citer BUZZER BEAT yang aku nak cari :



WhatSiGadisSaid : Sapa ada cita nie??nak!!!!!!!!!!

2 comments:

SumBody Me.. said...

code blue tgk? Akanishi Jin x-bf ayu yg ke doploh 2 blakon rasanya..hak3
erm..utk cik ayu yg fallin' luv lagik neh..ce try donlod lagu "i'm jz in luv - Glay"

SI GADIS AYU ADRIANA said...

hee..da tgok..season 1 n 2...special sx..hee..terbaek..kuikui..minat habes..mesti lyn mapi blakon..wah..jin..i like him a lot..ala2 justin..suka jugak..t ayu cita sal jin plak..hee...lagu jepun eh???okeh..t org donlod..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)