Followers

Sunday, March 6, 2011

ADOYAI SAYANGKU!

Kenapa sayang? kenapa sayang keluar tak bagitahu sayang? sampai hati.. da la banyak pulak tue keluarnya. Bukan nak keluar sikit2.. Nie segedebuk.. Huks. Sayang tak kesian kat sayang nie ke??? Sampai hati sayang buat sayang macam nie.. Macam2 da sayang cuba untuk buat sayang tak keluar.. Tapi sayang degil, keluar jugak. Macam2 sayang beli dan guna, sama jugak. Degil la sayang nie. Menci taw sayang kat sayang. Kadang2 sayang da fedup ngan sayang. Ikut suka sayang la nak keluar ke tak. Tapi sayang bole buat selamber deq jek. Keluar jugak. Sayang memang degil kan. Huu.

Bila sayang fikir2 balek, sayang tak boleh putus asa. Demi sayang, sayang akan lakukan yang terbaik. Ini janji sayang pada sayang. Tapi sayang kena la tolong sayang. Bole tak sayang? Sayang tak kuat sangat. Bila nampak nasi, sayang berselera. Next time, bila sayang nampak nasi, sayang buat la rasa kenyang. So, sayang tak yah la amek nasi. Hehehe. Bole tak sayang? Pastu sayang jangan la 24 jam rasa lapar. Mati la sayang nak melantak jer. Huuu. Sayang sayang sayang kan? Sayang tolong sayang eh? Agak2 berat badan sayang da 50kg, pastu sayang isi sayang banyak2. Orite tak? Agree tak ngan plan sayang nie? Macam nie la sayang sayang sayang. Kita cuba sama2 okek?

Pasni sayang kena la avoid sayang dengan nasi. Kejap jer, OK???? Sayang da tak tahan da. Pakai baju semua rasa semacam. Sebab badan sayang semakin menggebu. Memang la comel bila gebu. Tapi sayang tak selesa. Huu. Tolong yer sayangku PEROT! Saya nak kurus jugak!!!!!!!!!

WhatSiGadisSaid : Boleh ker? Ada berani nak hilangkan lemak itu? Macam rugi plak. Da lama kumpol. Hahhaaha.

2 comments:

Mas said...

sayangggnyeee..jgn la buang..lama dowh nk kumpul..huhuhuhu..

SI GADIS AYU ADRIANA said...

huu..th..tp bhya kalu biar lama2..
smkin degil die..biar la berpisah skjp..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)