Followers

Tuesday, March 29, 2011

Accept or NOT????

I'm just confused rite now whether i should accept it or not????
if you're on  my shoes, what did you all do????

Actually i get an offer from one organization as HR Assisstant. And i do love the job. As i hold a degree in Human Resource Management. But then.... the place i will be work in is far from my home. And if i "ulang alik", it will cost me a lot. And dangerous for me to do that. But...  It was my dream to work as one member of HR things. Here they come, but other things appeared. I want to have other experienced since i was at my Jabatan for a year and a half. Too long...huu.

I can't think!! So confused... should or not????? someone, please help me.
What should i do then.
I have to called them to confirm about this.

WhatSiGadisSaid : Si Gadis sangat confused. Sesapa ada pendapat?

4 comments:

Mas said...

salam ayu..sian dia..
tapi bila pikirkan pasal perjalanan ayu nk ke situ dgn menaiki moto..mmg agak sukar jugak laa..lagi satu,ayu x biasa area tu..bg akak x jauh mana pon..namapon hometown kan..kihkihkih..pusing2 situ jugak jek sebenarnye..
Positive side; pengalaman tu amat berguna..lagi2 dia mmg apa yg ayu belajar dulukan..lagi akan jadi satu kelebihan..sbb dah pernah bekerja dlm bidang yg sama..dan kompom2 dapat gaji lebih tinggi bila2 nnt..
try bincang dengan mak&abah..dorang mesti bole bg sokongan!!

SumBody Me.. said...

timer je..mslh jarak 2 kita bole solve kemudian..transit je kt umah kitorg..weekend balik la umah ayu..he

SI GADIS AYU ADRIANA said...

kak mas : tue lah..ayu fikir cmtu gak..tp esau bile smua x sokong ayu..rs sdikit sedey..huuu

SI GADIS AYU ADRIANA said...

keet : huu..ada gak terfikir..hee..xpon g tdo umah akak ayu..kalau tak thn, cost tgi, ayu kena cr umah kat sana la..nk cuba pglmn br..huu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)