Followers

Wednesday, February 23, 2011

Thanx YuyuZalaikha

Bebapa ari nie aku sepi. Sepi tanpa entry2 yang tak best best. No idea. And actually aku sepikan diri untuk mencari idea yang lebey baek untuk menghasilkan entry2 yang baek untuk tatapan pembaca blog aku. Aku kering banyak idea untuk menarik pembaca2 mentelaah blog aku.

Dalam pada aku mencari idea2 nie, aku pon mensearch di Google, jaringan terhebat pada masa kini buat aku. Sebab aku kalau nak cari maklumat apa2, kompem aku search guna Google. Kadang2 nak translate pon aku guna translation dari Google. Hahah. Teman2 aku pon, kalau aku tanya dieorang (bila dieorang tak tahu nak jawab), last2 dieorang cakap search jer kat Google. Err, ok.. Hampes toi. Haks. Tapi memang Google nie pemberi maklumat yang hebat untuk aku. Yang penting korang taip jer apa korang nak. And in a second, maklumat di hujung jari anda.

Dalam cari2/search aku terjumpa beberapa blog yang menarik. So aku pon godek2 la blog dieorang. Memang teruja and aku terfikir, how come dieorang boleh menulis entry2 dengan sungguh menarik. AKU TERUJA untuk menulis macam dieorang. Try search lagi mana taw ada tips2 baek untuk dijadikan panduan. Tup tap tup tap, tadaa... Aku jumpa satu blog nie. TIPS MEMBERI KEPUASAN MEMBACA KEPADA PEMBACA . So, aku try baca and cuba dapatkan ilham. Thanx to this blog owner, YuyuZalaikha. Even i dun know you how much others, but you have help me with the tips. Aku akan try belajar like beginner blogger dan cuba menghasilkan entry2 yang menarik untuk semua pembaca. Thanx.


QuotesOfTheDay :
"We are all full of weakness and errors; let us mutually pardon each other our follies" - Voltaire

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)