Followers

Friday, February 25, 2011

Nanges puas-puas

Apa yang aku dapat gambarkan perasaan aku pagi nie adalah DUKA, HAMPA, KECEWA, SEDEY yang teramat sangat, tak mampu aku ungkapkan dengan kata2, hampir tak terkeluar sepatah kata dari mulut cumel aku. Aku frust habes. Tak mampu aku nak cakap apa lagi. Aku kehilangan jam tangan kesayangan aku buat kali ke2. Beli dengan hasil titik peluh aku sendiri. Sedey sangat. Tak tahu nak cakap ape lagi (nanges puas2).

HILANG DI TANDAS

ROSAK AKIBAT KEMALANGAN

 
WhatSiGadisSaid : Nak nanges malu sebab takot orang opis nampak.. Huu

QuotesOfTheDay :
"Tak tahu nak cakap pe. Otak celaru"

6 comments:

liza said...

hahahaha.. nangis puas2 depan JK, sure JK blikan yang baru punya.. tunggu, ada hikmah disebalik kehilangan jam ayu tu.. hehehe.. ok, tak pe krg akk bnje ayu bli jam cam elis tu.. nk tak?? d:) hehehe..

Si GADiS said...

wuaaa..kalu ada hikmah alhamdulillah..sedey sgt sbb...ayu da xde jam lain nak pki..wuaa..tgn nie mcm pelik kalu xde jam..jam yg len da putus and abis bateri..wuaaaaaaaaaaaa...
err,siyes akak nk blnja?????hee. ayu tuntut kang wat muka tak malu..hoho

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

kesian ayu..sbr jela ek..
Esprit mahal tuu..adoihh..
dah tnya cleaner?

btw, thx for da followed my blog :)

Si GADiS said...

thanx..huu..da tya..tp die ckp aftr 4ptg da x msok da..huu.tp try suh die roger kwn2 cleaner yg len..mana taw kan..ada rezki ada la..huu..sdey2..xde la mahai sgt..jam reject..tp mahai la jgk utk ayu..huu..thanx..kalu rjin followed blog ayu gak..hee

Mas said...

Ala..ciannye dia..xpe..xpe..saba yek..pasni mesti dapat jam lagi cantik.. :D
kalau xde pon..nnt akak ngan kak liza share duit beli jam 10ringgit kt bawah tu..huhuhuu

Si GADiS said...

hehehe..wah kena tuntut nie..akak,da jmp ar jam..lam beg..ngeee..maaf

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)