Followers

Wednesday, February 2, 2011

Happy Chinese New Year

Gong Xi Fa Cai.. Wo shi Ayu.. Wo...Err lupa da.. Hee..Selamat Tahun Baru Cina to all Chinese yang sambut. Saya juga sambut. Tapi dalam erti kata lain sambut dengan balik kampong. Yuppi.. As Ms.Keet said "sudah dekat 2 purnama die tak balek", same goes to me. Miss my family a lots. And now my family bertambah lagi satu orang ahli. My sis (Sis Siti/ Kak chik) alhamdulillah telah selamat melahirkan baby girl die dengan berat 3.7kg. Ahaks, very tombam like her mother when die sedang mengandung. That baby diberi nama "Nur Ummaira Syamimi Binti Hafidzal". But poor to my sis, first baby da kena operate. Baby tue tak nak keluar even da induce. 2 hari tunggu terbuka, tapi hanya 3cm. So, doc ask my mama that they should operated her to save the baby and the mummy. Alhamdulillah semuanya selamat. Tapi my sis kena amek masa yang agak lama untuk bolehkan die mengandung lagi. Hmmm. But it's fine when everything is safe. And for now, saya sangat teruja untuk melihat that baby. Count and count and today i will be going home to meet her. Sangat geram die punya pp like donut2 and i want to gigit2 it.. Hee. Cik Ayu belikan hadiah untuk Ummaira jugak. Hee. Same with Cik Nona. Raya sakan la Ummaira nanti dapat hadiah dari aunty2 die eh. Hee.

BABY UMMAIRA

Quotes of the day :
Love is always open arms. If you close your arms about love you will find that you are left holding only yourself. Leo Buscaglia

5 comments:

SumBody Me.. said...

huks..comel..putih cam macek dia..hehe..

SumBody Me.. said...

dh update smula post yg last td..ada taruk pic ayu..heh2..ni baru nk mintak izin..kekee..

Mas said...

alalalaa..tomei,tomei sgt la baby ummairah..sebijik muke cine..tembam sgt,,chubby!!
kasi kiss sikit..mmmuaahh!!

Si GADiS said...

keet: ngee..putih kalah cik ayu die...ngee..geram...t org hupdate gambar len..bg keet lg geram...nk ggt2..hee

Si GADiS said...

mas : heee..geram akak...ekot mummy die cam cina..hee..kalu ekot cik ayu die, jd pakistan la..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)