Followers

Friday, February 18, 2011

DRUG ADDICT

Ada sesiapa kat luar sana yang boleh tolong aku? Aku tak tahu nak buat macam mana lagi. Da lama aku cuba nak berhenti. But i still can't. Sehari tak dapat, mesti tak senang hidup. Macam mana? Apa aku kena buat untuk stop dari amek benda nie? Aku confused. Runsing. Ramai da tegur. Tak elok kalau berterusan macam nie. Nanti boleh membahayakan kesihatan. Teman aku dulu pon penah cakap, it's not good for you if you take and take it. You should stop it or kurangkan pengambilan benda tue. Dulu aku tak pernah amek benda nie. Bila amek aku pening kepala dan migrain. But after that time (study), aku cuba amek sikit2. Alasan supaya aku dapat tahan mata nie daripada tertutup. Kalau tak amek, mesti aku tido. Huu. So sekarang aku addicted to this kind of things. Someone please help me. I really wanna stop from take the things. Or maybe aku cuba kurangkan from day to day. Huu.

Aku cuba tahan diri tak amek untuk sehari. Tapi keesokkannya aku amek double. Err, sama la jugak kan. Wuaa. Apakah cara terbaik untuk aku berhenti dari amek kafein @ nescafe? Somebody help me please!

Ini minuman breakfast setiap pagi

Nie time berjalan, kalau ngantok, mesti amek 1 tin

Sedap sedap

WhatSiGadisSaid : I really really really wanna stop ! Help me. Any advice?huu

QuotesOfTheDay :
"If my life is going to mean anything, I have to live it myself. I have to... find the courage on my own" - Rick Riordan

2 comments:

SumBody Me.. said...

riso plak baca en3 neh..
riso ngn bdk nama ayu neh..
u shud stop drink it..so u'll stop take it (caffein)..
anyhow, minum sehari secawan ok ja..jgn nk addicted lbh2 sgt..x elok..
Tp plg x elok kalo drug addict..stay away from that thing..okek??

Si GADiS said...

hahahaha...
org eso laa...
xdpt sehari xle...huu
mesti nak minum..sdp arrr
ketagihan melampau da..
drug kompem da jauh..hee..
xmo xmo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)