Followers

Thursday, December 2, 2010

Tidur itu hobi

Semalam pecah rekod. Dengan tak disangka2, aku dengan baek punya bantai tido awal.. Hahahha. Betol ker aku yang tido tue. Awal sungguh. Untuk aku la. Selalu aku belasah tido dalam time jam 10 hingga 11 malam. Tapi semalam....ish ish ish.

Nak dijadikan cerita, semalam housemate aku balek kerja, die ajak g makan. Ada la dalam koi 7. Solat maghrib lu, pastu aku pon p la menjamu selera ngan die. Agak awal la jugak makan. Selalu kami mandi semua dulu, baru p makan. Balek jer makan, aku mandi, basuh semua baju yang dah direndam, jemur2, dan solat isya' dengan solat2 lain. Pas siap semua aku tengok jam, ada la dalam 0930 p.m. Aku fikir, nak tengok tv or baring teros. Lepas fikir turun naek, aku pilih untuk baring. Sebab badan aku lemau. Pala da denyut2 tambah dengan kepanasan, aku makan ubat and baring.

Disebabkan time yang aku selalu tido adalah jam 10 hingga 11, aku tak bajet la. Konon baring2, pusing kiri kanan sambil berangan (aktiviti aku time tido), hee. Tapi malam tadi aku teros dibuai mimpi. Hahahah. Memang letih. Korang jangan anggap bila bersukan je letey. Kadang2 bila kita fikir banyak pon letey jugak. Hee. Tapi kalau aku, aku letey semalam sebab aku da bantai nasi time makan malam. Memang konyang den. Pe lagi, da kenyang tido arr. Hee.

Bangon je pagi, rasa segar. Selalu kalau bangon, sempat lagi aku fikir nak p kerja ke tak. Sebab ngantok. Hahaha. Terok kan. Ish ish ish. Kena tolak jauh2. Bahaya tol. Ngee. Nak wat camna, dalam banyak2 hobi yang ada, hobi aku ialah tido. Ngee. Tak dapet den nak nolong. ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)