Followers

Wednesday, August 11, 2010

Kita dan kamoo

Kita sayang kamoo... kamoo sayang kita x?
Kita selalu rindu kamoo... kamoo selalu rindu kita x?
Kita x nak kehilangan kamoo... harap kamoo x nak kehilangan kita jugak.
Kita kalau boley nak kamoo selalu ada dengan kita... kamoo nak selalu ada dengan kita jugak x?
Kita x nak jaoh2 dengan kamoo... kamoo macam mana?
Kita nak kamoo selalu dekat dengan kita... kamoo rasa macam kita jugak x?
Kita manja dengan kamoo sorang jer... kamoo jangan manja dengan orang lain.
Kita harap kita kekal dengan kamoo... kamoo nak kekal dengan kita x?
Sebab..... kita cintakan kamoo... setiap saat, minit, jam, hari, bulan...
Hanya kamoo...=)

6 comments:

Mas said...

ehem..ehem..

idAyu hAssAn said...

eheh..eheh..+)

JaLwA said...

dengan saya ke...xnak lah...kahkahkah

idAyu hAssAn said...

heheh..np kamoo x nk ngan kita???nak la..nak la +)

JaLwA said...

baiklah...baikla...(T,T)

idAyu hAssAn said...

heeheheh...+)..makaseh kamoo..P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)