Followers

Friday, July 16, 2010

story pasal HEART - kisah IV

4 tahun kemudian...




















Tamat la kisahnya ...=)

p/s : cintailah seseorang kerana dirinya..insyaAllah anda akan bahagia..dan ingatlah bahawa kita sebagai manusia hanya mampu merancang..jodoh pertemuan itu ditangan Tuhan..kita manusia hanya berusaha supaya segalanya berjalan lancar.amin.

4 comments:

may_love@me said...

insyaALAH..cinta hadir dan pergi tanpa kite sedar...

idAyu hAssAn said...

but i hope cinta kali ini datang n will always be with me..nalso with u sis ! muax

JaLwA said...

huh...life is a learning process...aku pon dah penat blaja pasal hati...

idAyu hAssAn said...

see...u said it..
life is a learning process..
so, dun give up with ur life ok..
u deserved to be happy..
jgn letey2 naa...
insyaAllah...someday, u'll be happy with ur heart dear..
macam taman jugak..nak kena siram..sekarang musim kemarau..
so, cik jalwa jangan benti siram air..
t kering taman tue..hee =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)