Followers

Thursday, July 1, 2010

renuwen

Last Saturday, 26 Jun 2010..bertempat di Bayu Senja Beach Resort, Penang...aku ngan kengkawan aku wat reunion untuk budak2 form5 tahun 2004..Cik Sue yang handle..Cik Sue nie member aku yang selalu wat reunion..kira kepala la dia nie..tapi dalam banyak2 reunion yang die wat, nie la first time aku p..haha..sebabnya, aku pon tak dak reason..tapi yang aku pasti sebab die wat kat Batu Ferringghi, dekat ngan umah aku..heheh..terok tol..lagipon, sayang2 aku, diela, madia, kakak, not and nilam ajak pi..tunggu lagi..lama da tak jumpa depa semua..nie pon baper kerat ja yang pi..ikotkan ramai lagi sayang2 aku..tapi, tak pe la..dieorang busy kot.


Masa reunion tue, aku jumpa la kawan2 aku masa muda2 dulu..dulu masa sekolah, semua macam budak2..perangai jangan kata la, semua loqlaq..ingat sekarang da berubah, xder maknanya..sama ja semua..haha..tue yang best..satu kepala..baek laki, baek pompuan..banyak gak aktiviti yang Cik Sue nie wat..antaranya, cari sweet lam tepung, bawak bola pingpong dalam sudu and kepit ngan chopstick, kupas telur and makan and lastly tarik tali..mak aihh..best2..yang paling best lawan tarik tali..berguling2 semua punya tarik sampai jatoh..semangat abis..aku pon sampai sekarang still terasa sengal2 kat badan..kesan tarik tali..heee..semangat tak ingat..hiks. pastu jangan kata la, saki baki tepung tue abis dieorang baling..sapa pakai baju wana itam, selamat la korang..melepak la sorang2..hahahah.
Malam, kitaorang kena pakai baju yang Cik Sue tempah..sapa yang mai reunion tue dapat la sorang satu..I love MUNSHI...pastu untuk dinner, kitaorang wat BBq..yumyum..ayam panggang sama sausage panggang, malatop..add on air sirap, bihun, mee, sandwich and macam2 lagi la..tak tersenarai aku rasa..banyak sangat..and paling special cake chocolate "I love MUNSHI"..sedap giler cake tue..da aku gila cake..makan non stop..hee..da kenyang2 makan, lepak arr ramai2..buka cita nostalgia zaman muda mudi lu..heee..kelakar2..ramai yang da bertunang..insyaAllah hujung tahun nie nak kawen..hee..tahniah untuk depa semua..aku??heee..xpe la..aku dahulukan kawan2 aku..hiks.


Keesokan harinya, Ahad, pepagi lagi kitaorang bangon..sebab kitaorang nak mandi laut..hee..semalam tak sempat..aktiviti non stop..hee..masa mandi tue, sekali kitaorang nak tunaikan niat yang x sempat di lakukan semalam..nak taw apa die??banana boat.. heheh.. yehaaa, akhirnya tercapai hasrat sorang2 nak naik banana boat.hee..abang yang bawak boat tue tanya nak jatuhkan tak banana boat tue, kitaorang roger jek..sekali die jatohkan tengah2 laut..ha, pucat muka kakak..hee..aku pon ketaq gak..tapi cool..hee..hampes jek.




Apa yang aku leyh cakap, last weekend is da best day i had..lepaking with my friends will be the best memory for us..love you all..muaXxx

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)